« Clubbing
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
FESTIVALI

Adriatic Perception Festival u Živogošću

Publika će uz vodeća svjetska i regionalna imena elektronske glazbene scene imati priliku uživati u netaknutoj prirodi i prelijepim okolnim plažama

Odličan lineup Adriatic Perception Festivala
Odličan lineup Adriatic Perception Festivala (APF)
Više o

lineup

,

Silicone Soul

,

Adriatic Perception Festival

,

Ramon Tapia

Poznati su prvi izvođači za drugi ''Adriatic Perception Festival'' koji će se održati 14. i 15. kolovoza na atraktivnoj lokaciji pored Makarske, točnije u uvali Velika Duba, Zivogošće.

Listu izvođača predvode velikani svjetske elektronske scene, Silicone Soul (Graeme Allan Redie), te Ramon Tapia. Od regionalnih imena za sada su potvrđeni Jolly Joke i Galinac Galinac, koji su ujedno i organizatori ovog iznimno perspektivnog festivala. Festival je već prepoznat među istinskim ljubiteljima elektronske glazbene scene, a sljedeći korak kojem teži jest da postane prepoznat ne samo na lokalnom, već i na regionalnom, pa čak i svjetskom nivou.

Osim dvije noći i popratnih after partya ovaj festival nudi čisti spoj prirode i glazbe, kao i odmora i zabave.

''Time se polako, ali sigurno ova iznimna lokacija na Makarskoj rivijeri ucrtava na kartu sve važnijih festivalskih destinacija ovog ljeta. Uz svjetska imena ovaj festival daje priliku i mladim neafirmiranim DJ-evima s područja cijele regije. Najveće priznanje za dosadašnji rad je podrška velikana hrvatske elektronske glazbene scene Pere Brčića poznatijeg kao Pero Fullhouse, koji je već lani sudjelovao na našem festivalu, a za očekivati je da će potvrditi svoj nastup i ove godine. Pero nam također i daje veliku podršku u dovođenju svjetski priznatih DJ-eva. Nadamo se da će publika prepoznati kvalitetu festivala i u velikom broju doći ove godine'', poručuju organizatori projekta.

Publika će uz vodeća svjetska i regionalna imena elektronske glazbene scene imati priliku uživati u netaknutoj prirodi i prelijepim okolnim plažama, dok će svaki posjetitelj s kupljenom ulaznicom imati osigurano mjesto za besplatno kampiranje. Organizatori napominju kako lista izvođača nije konačna, uskoro će biti objavljeno još par velikih imena, kao i regionalnih imena, te cijene ulaznica i drugi detalji.

Više detalja o Adriatic Perception Festivalu možete pogledati na FB eventu i službenim Facebook stranicama festivala.

15.05.2015. 14:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh