« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
PRIPAZITE

Znakovi koji odaju nesigurnog muškarca

Žene vole sigurne i samosvjesne muškarce, dok oni nesigurni nisu baš na cijeni - pa doznajte koje vas to sitnice odaju da ste upravo takvi

Ono kad nesigurnost vrišti iz svakog vašeg poteza ...
Ono kad nesigurnost vrišti iz svakog vašeg poteza ... (Shutterstock)
Više o

žene

,

veza

,

muškarci

,

znakovi

,

nesigurnost

Nesigurni muškarac nije baš tražena roba jer su žene uvjerene da je veza s takvim muškarcem prilično naporna stvar s neizvjesnim ishodom, jer se neće osjećati dobro i stalno će tražiti nešto više.

>> Zašto su muškarci tako nesigurni >>

Stoga, ako niste sigurni spadate li u takve muškarce, evo par znakova koji vas definitivno odaju i svrstavaju u kategoriju nepoželjnih. Za početak, nedostatak prijatelja prvi je znak da s vašim samopouzdanjem nešto nije u redu, a ako nemate ni potrebu za njima, nećete moći dugo zadržati novu partnericu.

>> Slabe točke gotovo svakog muškarca >>

Ako vaša nova partnerica i dalje ima kontakte s bivšim, a vi zbog toga stvarate probleme, vaša nesigurnost jednostavno vrišti iz svakog takvog poteza i rezultat će ponovno biti vrlo brzi prekid. 

>> Čega se muškarci panično boje >>

Prebrzo izjaviti ljubav nije pretjerano pametno, jer će se ona zapitati nije li vam to možda navika - zapravo se radi o traženju potvrde od nje da ste joj privlačni, pa ako kombinirate sa stalnim propitkivanjem tog tipa, možete biti sigurni da će vaša veza biti vrlo kratkog daha.

22.12.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh