« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
EH, DA ...

Zašto su muškarci tako nesigurni?

Znamo da gubitak kose užasava sve muškarce, unatoč popularnosti obrijanih glava, a i veličina alata ih muči, no, ima toga

Jao, jesam li ...? :)
Jao, jesam li ...? :) (Arhiva)
Više o

ćelavost

,

novac

,

muškarci

,

izgled

,

veličina penisa

,

nesigurnost

Žene za sebe misle da su nesigurne, no kad bi znale koliko su nesigurni muškarci, potpuno bi se opustile. Naime, muškarci pate zbog svog izgleda, ma kako se trudili izgledati cool i opušteno, zapravo ih muče ćelavost, nedostatak mišića i veličina trbuha - boje se da će biti manje poželjni ženama, što ubija samopouzdanje.

Naravno, ne treba ni govoriti koliko su osjetljivi na veličinu svog veseljka i pripadajuće seksualne vještine, za koje su uvjereni da ovise o njegovoj veličini. Ako je veseljko patuljastih dimenzija, budite uvjereni da će to kompenzirati prevelikim ... svime što mogu nabaviti, od televizora do automobila. Naravno, ako uz to nemaju novaca da bi kompenzirali, nesigurnost raste u nebesa. 

Kad se sve navedno zbroji, nije čudo da postoji još jedan ogroman razlog za nesigurnost: mogućnost odbijanja. Kako se od muškaraca očekuje da prilaze ženama, a ne obrnuto, možete zamisliti kaos u glavi mladića koji je primjetio da mu je ostalo malo više kose na češlju prije izlaska, teže nego inače je zakopčao gumbe na trbuhu i u džepu ima samo 50-ak kuna - samo mu još fali da mora prići mrak komadu na šanku i dobije cipelicu .... Nije lako biti muškarac.

22.04.2014. 20:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh