« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
SLATKORJEČIVOST

Komplimenti koje žene obožavaju

Slatkorječivost je jedna od karakteristika koju bi svi muškarci trebali razviti, a naročito oni koji su i inače malo sramežljiviji

Komplimenti su put do ženskog srca
Komplimenti su put do ženskog srca (Arhiva)
Više o

slatkorječivost

,

komplimenti

,

muškarci

,

žene

Žene do muškog srca lakoćom dolaze kroz želudac, kaže stara narodna koja je i dalje itekako u pravu, no i muškarci konja za trku imaju - komplimente.

Velik broj žena puno pažnje polaže na tjelesnu težinu, tako da je čak 43% najsretnije kad muškarci daju pohvale njihovoj vitkoj liniji. Tek tri posto manje žena obožava čuti da ima lijep osmijeh, a nakon toga slijede komplimenti o mirisu, kosi, očima ...

>> Koje komplimente žene najviše vole čuti? >>

No, formula uspjeha ipak nije tako jednostavna kako se na prvi pogled čini. Naime, samo polovica žena dobro reagira na komplimente, dok čak 36 posto pripadnica ljepšeg spola pogrešno tumači pohvale upućene njihovom izgledu, tako da je tu potrebno izvoditi prave lingvističke akrobacije kako ne biste odletjeli u prvu kantu za smeće.

Naprimjer, 14 posto žena će primjedbu o lijepoj šminki shvatiti kao upozorenje da su pretjerale, a pohvale o oblinama obično u ženskom mozgu budu prevedene kao višak kilograma.

> Najveće gluposti koje muškarci mogu izvaliti >>

Kako je poželjno ženi koju volite dati barem jedan kompliment dnevno, morate stvarno upregnuti mozak i smisliti nešto što vaša draga želi čuti, i to na način koji će ispravno protumačiti.

Naravno, ima nekoliko stvari koje nikako, ali nikako ne smijete nikad izgovoriti ... Na prvom mjestu je, očekivano, riječ debljina, zatim umoran izgled, neraspoloženost, a usporedite li njen izgled s nekim od njenih roditelja, trebat će vam povelik buket i pozamašna bombonijera da ispravite takvu glupost.

19.12.2014. 21:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh