« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
NE PROPUSTITE!

ZION sound eXplosion u Močvari

U petak 7. svibnja očekuju vas reggae, dancehall, dub, dubstep, jungle, breakz i d'n'b u Močvari

Više o

močvara

,

zagreb-info

,

ZION sound eXplosion

Povodom nove emisije Zion Radio na Radio Studentu, ekipa Reggae.hr-a, Trip to Zion-a & Lar-plur-Lar-a predstavljaju Zion Sound eXplosion večer koja će se održati u petak, 7. svibnja u zagrebačkoj Močvari!

Dok nas još uvijek drži rođendansko raspoloženje, ovim će se putem proslaviti i Močvarin 11. rođendan!!  

Plesna džungla na dva floora koja obara sa nogu! Kratko i jasno-ne propustite!!

Upad je 20/30 kuna.

INSIDE "dubstep/breakz/jungle/d'n'b" FLOOR:

DJ CHATKO (Bassinvaders! / Beat Busters / REWIND)
www.myspace.com/chatko

DJ Chatko, pravim imenom Matko Čaja, jedan je od začetnika nove generacije hrvatskih drum&breaks DJ-ja. Zagrebačka publika ga poznaje uglavnom po iznimno plesnoj i dotjeranoj mješavini svih vrsta breakbeata, ali i po osobenom scenskom nastupu.

Svoju glazbenu karijeru je započeo u disco sekciji kultnog zagrebačkog kluba KSET u kojem se počinje baviti DJ-ingom, organizacijom i promocijom klubskih večeri. Kako već tada privlači pažnju svojom jedinstvenom mješavinom breakbeata, big beata, baile funka i dancehalla, postaje članom i suosnivačem vrlo popularnog zagrebačkog kolektiva JabbaTon.

Nakon nekoliko godina provedenih u JabbaTonu, Chatko ga napušta, a zatim sasvim neočekivano postaje članom nadaleko poznatih Bassinvaders!-a. Proteklih godinu dana Chatko je djelovao unutar Beat Busters kolektiva koji okuplja vrhunske glazbenike, producente, vizualne umjetnike, dizajnere i autore.

Do sad je surađivao ili dijelio stage sa sljedećim breakbeat i drum&bass zvijezdama: Marcus Intalex, Jenna G, Kabuki, Phace, ASC, Boj Lucki, Friction, Makoto, Deeizm, Cyantific, Noisia, Alix Perez, Freestylers, John B, Misanthrop, L-Vis 1990, Total Science, MC Coppa, DJ Mutiny, Eddy Ramich...

DJ VERBAL EFENDI
www.myspace.com/djverbaldj

Verbal Efendi je pseudonim jednog od prvih breakbeat dj-a u Zagrebu. Scenskim aktivnostima počinje se baviti  još 2000. godine kao jedan od organizatora prvog breakbeat serijala na ovim prostorima / Funky Breaks.

Crew s vremenom mijenja ime u Breakalicious crew, te nastavlja zagrebačkoj publici predstavljati najsuvremeniju glazbu iz žanra. 2002. i 2003. godine u suradnji s ostalim članovima spomenute družbe uređuje glazbenu emisiju Have a break (u sklopu koje je emitiran Coldcut Solid steel show) na Radiju Student. Nakon određenog vremena postava se rasformirala, a Efendi se prikljucuje Kingston soundsystemu.

Uz cijelu plejadu nastupa po svim zagrebačkim klubovima i eminentnim manifestacijama u regiji (EXIT, Seasplash, Wintersplash, carnival party) i inozemstvu (Berlin, Beograd, Sarajevo, Ljubljana, Istanbul ) valja istaknuti i neka od imena s kojima je imao priliku dijeliti kreativno okruženje (Aquasky, Aphrodite, Aries, Anthony Rother, Benny Page, Chris Carter, Chip Fu, Dreadzone... lista je duga). Vođen idejom kojoj je strano jednoumlje danas nastupa kao one man show. Nakon dugo vremena opet dolazi u Močvaru. Selekcija čiji temelj čini *dancefloor oriented nu jungle* produkcija pošteno će prodrmati plesni podij i vaša tjelesa!!"

DJ  ZMAYO (Pistolero)
www.myspace.com/zmayo_dj

Nakon nekoliko odsviranih underground partija, zajedno s Kirgom 2005. pokreće u Močvari  klupski breakbeat projekt Pistolero, koji bez prekida traje i danas uz neprocjenjivu podršku odlične Vjice (Wild Bronco) i novopridruženih članova (Akira, Si, Pelks, Pile, Tanja). Zbog velikog utjecaja koji je na njega ostavio Eat Static, aktivno prati i trendove na psihodeličnoj sceni, tako da ni psy-trance setovi s njegove strane nisu rijetkost.

U posljednje vrijeme obraća pažnju i na pomalo zapostavljeni mračni, svemirski i stomperski drum'n'bass, a i dubstep mu se potpuno uvukao pod kožu. Kao DJ je nastupao na gotovo svim klupskim večerima u Zagrebu te širom Hrvatske i u inozemstvu. Dijelio je pozornicu i bio podrška izvođačima kao što su: Eat Static, Digitalis, Santos, Robosapiens, Freestylers, Saiko-Pod, J-Bass, Tricky-D, Amb, Hoodwink, Kirdec, Lomo, Transglobal Underground, LuQas, Hedflux, Far Too Loud itd.

support by Trip to Zion DJ's
vj-ing by Trip to Zion visuals

OUTSIDE "WADDADA STATION" floor:

LAR PLUR LAR feat. Trip to Zion DJs
www.myspace.com/larplurlar

LAR Plur Lar je projekt koji čine tri selektora (RElF, RasEast, Ras Sale I), te MC svima poznatog imena MC M.I.S.T..Svoju misiju započeli su 2007. godine kada su počeli prvi nastupi u klubovima kao što su Tabu, Melin, Funk, Cica. Pokrenuli su Wadada Station, glazbenu reggae emisiju na Radiju SC koja traje i današnjih dana. U ove tri godine nastupali su u skoro svim klubovim u Zagrebu, te posjetili Pulu, Kutinu, Novi Marof, Celje,Veliku Goricu...Nastupali su na festivalima poput Seasplasha, In Music Festivala, Outlooka ... Zaslužni su za dolazak Afrikan Simbe, Mungos Hi Fi te Chip Fu-a.

26.04.2010. 13:09:29
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh