« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
SAVJETI

Žene je lakše zavesti na lijep i sunčan dan

Iako nas još uvijek muče postblagdanska, zimska i sve ostale depresije, ima dovoljno muškaraca koji su raspoloženi za flert, no ipak će morati malo pričekati ...

Za uspješan flert treba vam - sunce
Za uspješan flert treba vam - sunce (Shutterstock)
Više o

vrijeme

,

flert

,

zavođenje žena

,

uspješan flert

Zimsko vrijeme obično prate oblaci, s njima dolazi i tmurno raspoloženje, tjeskoba i depresija koje se samo pojačavaju kako vrijeme odmiče. Dosta ljudi u takvim situacijama pokušava pronaći nekog novog u svom životu kako be se malo razvedrili, no znanstvenici kažu da će morati pričekati - sunce.

Naime, istraživanja su pokazala da su žene bitno raspoloženije za flert na sunčan dan, a tada im je puno lakše i dati svoj broj muškarcu kojeg su tek upoznale.

>> Male tajne uspješnog flerta >>

Brojke su neumoljive - dvije grupe zgodnih muškaraca pokušali su na francuskim plažama dobiti brojeve zgodnih žena, a na tmuran dan to im je uspjelo u samo 14 posto slučajeva.

No, kad je zasjalo sunce, njihov je uspjeh bio puno, puno bolji - dobili su broj prosječno svake četvrte žene kojoj su pristupili, što je stvarno jako dobar prosjek.

>> Flert - kako ga doživljavaju muškarci, a kako žene >>

Stoga, ako ste raspoloženi za zavođenje, budite svjesni da će možda tek svaka sedma pozitivno odgovoriti na flert, ma kako vi bili vješti - ako je oblačan dan.

23.01.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh