« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
HE HE

Zašto muškarci vole biti u vezi

Iako bi se na prvu moglo odgovoriti da je jedini razlog siguran seks svake večeri, zapravo je odgovor puno kompleksniji

I muškarci vole biti u vezama
I muškarci vole biti u vezama (Shutterstock)
Više o

seks

,

veze

,

muškarci

Muškarci zapravo vole biti u vezi, ako niste znali, a to što im je na taj način gotovo pa garantiran seks nije glavni razlog. Naime, i njima je maženje nakon seksa baš dobra stvar, a to ne ide ako se morate zadovoljiti sami ...

Muškarci u vezi svaki dan mogu uživati u avanturama, jer izlazak s dragom je upravo to - nikad ne znate što će njen mozak smisliti, pa ako tome pristupite otvorena uma, umjesto prigovaranja zbog obilazaka trgovina, zapravo ćete se ludo zabaviti. 

>> Muškarci se ne boje veza ...>>

Uz to, u vezi uvijek imate partnera za razgovor - možda ne o omiljenom sportu, no o svemu drugome sigurno da. I zapamtite, zaljubljena žena sluša pozornije nego bilo tko na svijetu.

Ako ste u vezi, uvijek možete izaći s partnericom, što s prijateljima nije slučaj - netko ne može, drugom se ne da, trećeg ne pušta žena/draga ... u vezi je društvo zagarantirano.

>> Kakvu vezu žele muškarci, a kakvu žene >>

Za kraj, možda i najvažnija stvar za muškarce - kad su u dugotrajnoj vezi, mogu se opustiti i prestati se opterećivati stvarima koje su zapravo nevažne. Naravno, nemogu baš uvijek hodati polugoli, izlaziti u trenirkama i slične stvari, ali nema ni onih priprema koje im neopisivo idu na živce.

Stoga ... znate i sami što ćemo reći, nađite si partnericu ...

24.01.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh