« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
HE HE

Gluposti koje muškarci izvaljuju

Muškarci misle da su im komplimenti urođeni i da ih mogu i znaju dijeliti šakom i kapom, no kad veza uđe u zreliju fazu, počinju s glupostima

Više od polovice žena će se uvrijediti na komentare o stražnjici
Više od polovice žena će se uvrijediti na komentare o stražnjici (Arhiva)
Više o

muškarci

,

komplimenti

,

najgori komplimenti

,

veze

Muškarci misle da su im komplimenti jedno od jačih oružja u osvajanju žena, i iako ima stvarno spretnih i elokventnih, čak i njima se nakon što veza uđe u zrelu fazu može dogoditi da ispale glupost nevjerojatne magnitude.

>> Komplimenti koje žene obožavaju >>

Prema istraživanju jednog portala, najveća glupost koji muškarci često izvaljuju je procjena da je stražnjica njegove drage prevelika, što radi više od polovice pripadnika jačeg spola. 

Na drugom su mjestu klasične isprike kojima se muškarci pokušavaju izvući kad zaborave neku važnu godišnjicu ili rođendan drage, što uporno radi njih 19 posto, dok četiri posto manje njih jednostavno ne vidi da je draga promijenila frizuru, što cure dovodi o ludila.

>> Žene najviše vole čuti ... >>

Prigovaranje na kuhanje 11 posto žena doživljava kao izravan udar na bračnu sreću, a sreća za smotane je da samo tri posto žena ozbiljno doživljava situaciju kad se izgube, a bili su "sigurni da znaju kuda idu".

E pa dečki, naučite štogod iz ovoga ...

22.01.2015. 21:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh