« Clubbing
objavljeno prije 10 godina
OXYGENE

Zatvaranje underground sezone u Osijeku

Uspješna druga O2 Underground sezona kultnog osječkog kluba Oxygene polako se bliži svome kraju, no on neće doći bez propisno dobrog tuluma

Zatvaranje klupske sezone u Oxygene
Zatvaranje klupske sezone u Oxygene (Oxygene)
Više o

Barrakud Festival

,

klub Oxygene

,

O2 Underground program

Zatvaranje sezone u klubu Oxygene ujedno donosi zagrijavanje za Barrakud festival koji će od 9. do 16. kolovoza 2014. godine okupirati plažu Zrće na otoku Pagu. Datum koji posjetitelji moraju upisati u svoje kalendare kako bi ispratili O2 sezonu i dopratili Barrakud jest subota, 17. svibnja 2014. godine.

Posljednjih sedam mjeseci osječki je klub Oxygene svojim O2 Underground programom služio na radost i veselje brojnih posjetitelja željnih sjajnog elektronskog zvuka, no red je došao i na posljednji event aktualne sezone koji ujedno najavljuje i nadolazeće glazbeno vruće ljeto.

U subotu, 17. svibnja, na zatvaranju sezone O2 zagrijava za Barrakud festival uz DJ Needlea iz Subotice, rezidenta kultnog kluba The Code. U posljednjih nekoliko godina Needle je izgradio svoj identitet nastupajući diljem regije i u rodnom gradu, gdje je nastupao uz svjetsku underground elitu. John Digweed, Lee Burridge, James Zabiela, Anthony Pappa, Cristian Varela, Evil Eddie Richards i Eelke Kleijn samo su neka od imena s kojima je dijelio mix pult.

Needle svoj repertoar opisuje kao kombinaciju techno, deep i progressive zvuka i zbog toga se savršeno uklapa u O2 Underground koncept. Uz glavnog gosta, sezonu će zatvoriti rezidenti programa Marko Felinger i Daniel E.

Ova sjajna osječka postaja na Barrakud putu još jedna je prikladna uvertira u festival koji ove godine slavi svoje treće i najveće izdanje. Line up predvode Paul Kalkbrenner i Sven Väth, a kroz osam dana posjetitelji će živjeti u sinergiji s vrhunskom glazbom s potpisom Dubfirea, Ellen Allien, Maceo Plexa, Adam Beyera, Guy Gerbera, Art Department i mnogih drugih. U tijeku je prodaja ograničenog broja festivalskih i dnevnih ulaznica za stanovnike ExYu zemalja koje se mogu nabaviti preko sustava Entrio.hr.

Ulaz na O2 Underground do ponoći je besplatan, a nakon ponoći iznosi 10kn (kupovinom ulaznice dobivate i piće dobrodošlice).

14.05.2014. 15:52:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh