« Clubbing
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
PARTIJANA

Cycle i Vakum 24. svibnja u Mastersu

Vakum - predstavljanje nove glazbene etikete iz Pule u zagrebačkom Mastersu 24. svibnja

Vakum se predstavlja u Mastersu
Vakum se predstavlja u Mastersu (Arhiva)
Više o

Masters

,

Cycle program

,

Vakum

Cycle program u zagrebački klub Masters ove subote 24. svibnja dovodi dečke koji podjednako dobro vrte glazbu i tulumare. Klub u ležernoj atmosferi i s odličnim ozvučenjem u još jednom izdanju Cyclea predstavlja Vakum, novu domaću etiketu, iza koje stoje prijatelji iz Pule - Borut Cvajner, Allen Spion/Disrupted Project i Evan.

Uz zagrebačkog Maria Novaka i te neizostavne rezidente Jan Kinčl Zeroa i Ratka Filipovića Examinea, recept za dobar vikend provod je jednostavan. Već u 17 sati sprema se druženje i mini testiranje ploča u zagrebačkom Pitch Vinyl Shopu, vlasništvu Maria Novaka, na adresi Prilaz Đure Deželića 40, a svirka se seli u Masters od 23 sata. Ulaz 20 kuna do ponoći, 30 kuna nakon.

Vakum je novi hrvatski label iza kojeg stoje prijatelji iz Pule - Borut Cvajner, Allen Spion/Disrupted Project i Evan; dečki koji podjednako dobro vrte glazbu i tulumare. Taman oko 24. svibnja izlazi prvo izdanje njihove etikete, pa se na ovom uzdanju Cycle večeri predstavlja ploča Vakum 001 https://soundcloud.com/vakum-records/sets/vakum001-premaster-snippets.

Borut Cvajner je Puležan koji voli kupovati ploče. Uz to je unikatan DJ koji kombinira mnoge žanrove, a vještine je izgradio na partijima po rodnom gradu, sjeveru Italije i Berlinu. Suučesnici u biranju dobrih vinila i pomnih zvukova su i kolege s etikete Vakum, Allen Spion/Disrupted Project i Evan.

Zagrebački dečko Mario Novak vrti house i techno i podjednako dobro žonglira s oba žanra. Rezidenti Cycle programa Examine i Jan Kinčl Zero obavit će vas u malu plesnu tajnu. Examine vadi iz naftalina stare plesne klasike i prezentira ih na svoj način, a njegovi setovi pršte od deep, techno, house i dub ritmova. Jan Kinčl Zero je majstor techno i house glazbenih valova, a i kopa stvari koje niste još znali da volite.

22.05.2014. 10:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh