« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
KOMPLICIRANO

Zašto se muškarci ne javljaju nakon spoja

Na prvom mjestu je mogućnost da je nezreo - ili ne zna kako veze funkcioniraju ili mu ne pada na pamet veza, ali ima još razloga

Eh, kad bi se barem javio ...
Eh, kad bi se barem javio ... (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

spoj

,

poziv nakon spoja

Prvi spoj dovoljno je traumatičan sam po sebi, a nakon toga nekim ženama slijedi agonija čekanja na poziv frajera koji se obećao javiti ... Zašto se nije javio? Razloga ima raznih, pa da vidimo koji su najčešći.

>> Kako se za prvi spoj spremaju muškarci >>

Naravno, na prvom mjestu je mogućnost da je nezreo - ili ne zna kako veze funkcioniraju ili mu ne pada na pamet veza, ali još uvijek ne shvaća koliko je nepristojno ne javiti se i iskreno reći da neće biti ništa (likovi u ranim 20-tima obično to tako rade).

No, može biti i da je nesposoban dovesti stvar do kraja - kako u školi ili na faksu, tako i u životu jednostavno još nije došao u fazu da shvaća koliko je važno napraviti nešto što si započeo do kraja.

>> Par dobrih savjeta za prvi spoj >>

Jednako tako, može biti i sebičan - razmišlja samo kako je njemu bilo na spoju i ne razmišlja o tome kako ste se vi proveli, pa kad se tome doda jedan od gornja dva razloga, eto telefona koji ne zvoni ...

No, ima i relativno normalnijih razloga - jednostavno nema samopouzdanja nazvati i reći kako mu je bilo, pozvati na drugi spoj ili pristojno objasniti da ne želi nastaviti dalje. U svakom slučaju, ako je takav na početku, poslije će biti sve gore.

>> Prvi spoj - kako se ponašati da sve prođe kako treba >>

Za kraj, možda jednostavno nemate sreće - ima toliko obaveza da ne može naći vremena za vas, a dok ih je riješio, prošlo je već nekoliko dana i jednostavno ga je sram nazvati i reći sorry, bila mi je gužva.

 

26.04.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh