« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
STVARNO?

Privucite ljepši spol - lijepim tenom

Muškarci i kremice za lice ne idu baš uvijek skupa, no čak bi i okorjele muškarčine zarasle u čekinje ispucalih lica mogli promijeniti mišljenje ...

Uh, nisam se namazao jutros ...
Uh, nisam se namazao jutros ... (Shutterstock)
Više o

koža lica

,

muškarci

,

izgled

,

lijep ten

Muškarci se ne mogu (osim sve većeg broja časnih iznimki) pohvaliti velikom brigom za njegu lica i tena, no lijepa koža igra sve veću (gotovo presudnu) ulogu u privlačnosti ženama, barem onim modernijim. 

Do sada su istraživanja uglavnom tvrdila da su ženama privlačniji muškarci grubih, izraženih crta lica koje bi trebale pokazivati njihovo dobro zdravlje koje mogu prenijeti na potomstvo, no izgleda da su neki zaostaci evolucije poput navedenoga polako izblijedjeli. 

>> Zašto su muškarci nesigurni u svoj izgled >>

U novijem istraživanju rezultati su potpuno drugačiji - prednost su dobili muškarci zdravog, sjajnog tena koji je uglavnom posljedica beta karotena, pigmenta koji unosimo pojačanom konzumacijom voća i povrća.

>> Što narušava izgled muškarca >>

Takav ten zamijenio je ogrubjeli kao novi pokazatelj zdravlja i plodnosti, pa ako vam do sad nije bilo pretjerano milo gutati povrće i voće, vrijeme je da promijenite prehrambene navike i, naravno, privučete još žena. 

27.04.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh