« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
HE HE

Kako se za prvi spoj pripremaju muškarci

Ako mislite da muškarci nabace prvo što vide u kući, ovlaš se pogledaju u ogledalo i provuku prste kroz kosu prije prvog spoja, malo ste se prevarili

A jesam dobar! :)
A jesam dobar! :) (FreeDigitalPhotos)
Više o

prvi spoj

,

muškarci

,

pripreme

Prvi spoj je muškarcima jednaka drama kao i ženama, pa ako mislite da je njima dovoljno pet minuta da bi se spremili, prilično griješite. Naime, oni imaju problema koje žene nemaju nikada.

>> Par dobrih savjeta za prvi spoj >>

Za početak, tu je teretana za nabijanje samopouzdanja i poboljšavanja slike o samom sebi (ej, digao sam 100 kila i slično), što će se pokazati i na stavu tijekom spoja. Slijedi nešto još čudnije - briga o hrani. Ako se ide u restoran, prvo će se najesti kod kuće kako ne bi ispao proždrljivac, a u svim ostalim slučajevima kako ne bi od gladi rekao nešto glupo.

>> Što muškarci žele od žena na prvom spoju >>

Naravno, slijedi klasika - tuš, pranje kose, uređivanje noktiju, viška dlaka koje mogu viriti na čudnim mjestima (nos, uši) i sličnih detalja, nakon čega ide oblačenje pomno odabrane kombinacije.

>> Prvi spoj - kako se ponašati da sve prođe kako treba >>

Slijedi čišćenje, jer ako živi sam i nada se da će spoj završiti kod njega, stan mora izgledati barem donekle pristojno (barem put do spavaće sobe).

>> Kamo je odvesti na prvi spoj >>

Za kraj, svaki iskusniji muškarac prije spoja otići će na WC obaviti sva moguća pražnjenja, kako bi rasterećen mogao zablistati ...

 

28.01.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh