« Život
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
SAVJETI

Par dobrih savjeta za prvi spoj

Ne, u ovom članku nema niti riječi o tome kako trebate izgledati ili što biste točno trebali govoriti, ali zato ima odličnih savjeta o ...

Što i kako na prvom spoju?
Što i kako na prvom spoju? (Arhiva)
Više o

žene

,

prvi spoj

,

savjeti

Prvi spoj stresan je za obje strane, jer oboje žele ispasti što bolji, ljepši, samopouzdaniji i osvojiti mogućeg partnera. No, kako smanjiti stres koji vas sigurno pere cijeli dan? Jednostavno, zapravo - za početak je dovoljno smanjiti očekivanja.

Šanse da ćete baš na ovom spoju naći osobu s kojom ćete provesti ostatak života u ljubavi i sreći nisu baš prevelike, stoga postavite okvire u svojoj glavi malo realnije i krenite na izlazak koji treba biti zabavan ... za početak.

>> Prvi spoj - kako to zapravo izgleda >>

Ne znate imate li nešto zajedničko? Kakve sad pa to veze ima? Ako nemate ništa zajedničko, možete doznati neke sjajne i zabavne stvari o nečemu o čemu pojma niste imali, ili predstaviti neki svoj svijet koji druga osoba ne poznaje i zainteresirati je za to.

Naravno, u ovo moderno doba najvjerojatnije ćete i vi provjeriti osobu s kojom izlazite, kao i ona vas na internetu. Stoga, pazite što govorite da ne budete uhvaćeni u potpuno nepotrebnoj laži. Ali, jednako tako, nemojte dozvoliti sebi da stvorite sliku koja unaprijed može biti potpuno pogrešna.

>> Pet pitanja za prvi spoj >>

Da, naravno, trebate se lijepo dotjerati, i možda ne bi bilo loše na licu mjesta promijeniti neka svoja pravila o prvim spojevima ako se radi o osobi s kojom ste odmah kliknuli savršeno, a ako to i ne napravite, dajte mu/joj jasno do znanja da želite novi spoj. Brzo. Sutra, recimo ..

24.01.2015. 17:04:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh