« Život
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
SAVJETI

Prvi spoj - kako se ponašati da sve prođe kako treba

Ne škodi povremeno podsjetiti kako se treba ponašati na prvom spoju kako bi se pokazali u najboljem mogućem svjetlu

Budite spontani, iskreni i prirodni
Budite spontani, iskreni i prirodni (Shutterstock)
Više o

žene

,

prvi spoj

,

savjeti

,

muškarci

,

spoj

Prvi spoj je istovremeno uzbudljiv i traumatičan trenutak, bez obzira na koliko ste takvih bili, uvijek ćete biti nervozni i pomalo smotani. Stoga, ne škodi povremeno podsjetiti kako se treba ponašati na prvom spoju kako bi se pokazali u najboljem mogućem svjetlu.

>> Kako pozvati osobu koja vam se sviđa na spoj >>

Ono što vrijedi istaknuti je - budite dobro raspoloženi i nasmiješeni, mrgudi nisu nikome simpatični, a osmijeh je zarazan i podiže raspoloženje.

Nadalje, budite prirodni, jer ako se vi osjećate ugodno, takvu ćete atmosferu uspjeti i stvoriti. Ma kako vam u nekim trenucima možda bilo dosadno, nemojte zijevati i gledati unaokolo, na taj način pokazujete nepoštovanje prema partneru koji je s vama na spoju.

>> Kako se ponašati na prvom spoju >>

Problemi nisu tema prvog spoja, makar ih možda imate i preko glave, na vama je da istaknete sve svoje vrline i prednosti, a mane pokušajte simpatično prikazati, ako se već povede razgovor o njima.

>> Pet pitanja za prvi spoj >>

Možda i najvažnija stvar je pronaći zajedničke interese, jer samo tako možete doći u priliku da odete i na drugi spoj s tom osobom, naravno, ako vas je zainteresirala. Ne izmišljajte bajke, budite iskreni i nikad, ali baš nikad ne spominjite bivše.

27.07.2014. 20:12:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh