« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
WARM UP

Zagrijavanje za ljetne festivale

U Zagrebu i Rijeci ovog petka očekuju nas warm up partyji za Seasplash i Outlook festivale

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Kingston)
Više o

močvara

,

Rijeka

,

Trip to Zion

,

Kingston

,

porezne oaze

,

taljenje reaktorske jezgre

,

pomoć za žrtve potresa

U zagrebačkoj Močvari, 18. lipnja očekuje nas 8th Seasplash & 3rd Outlook warm up party. Kroz najavni party, vode vas DJ-i iz tri zagrebačka crew-a, koji su izvođači dva predstavljena i nadolazeća ljetna festivala, koji će kroz večer prošarati atmosferu sa nekoliko stilova, uz program na dva stage-a:

PRINCE ŠANGO /
JUNGLIST (kingston)
FEELIPA /
PHILLIPE (cfsn)
JAN BECELE /
MAYA (trip to zion)
JAH BILLAH
MENIGA

Upad je 20 kn prije, a 30 kn poslije ponoći.

Istog dana, u riječkoj Stereo dvorani očekuje nas Giabbe Drambe koji je, kao što i sam naziv kaže drum'n'bass party sa besplatnim upadom.U ova krizna vremena sačuvati koju kunu dobro dođe, a ako još uz to dobijete opaki tulum svakako se isplati! Prve giabbe drambe stižu za zatvaranje Stereo sezone u paketu sa zagrijavanjem za Seasplash, jedan od nezaobilaznih ljetnih festivala. Cijelu priču će dodatno začiniti VJ Crnee.

b2seasplashfacebook.jpg
Seasplash Warm Up

Kao warm-up za sve poslastice koje nam nudi Seasplash, nastupit će krema hrvatske jungle/drum'n'bass scene.

Filip Motovunski je nova "zvijezda" domaće scene i trenutno jedan od najzanimljivijih DJ-eva i producenata na ovim područjima, a i šire. Jin-San - vlasnik vjerovatno najveće kolekcije reggae vinila na ovim područjima, te jedan od ponajboljih nu-reggae/dancehall/jungle DJ-a. Riječka jungle uzdanica i DJ vjeran vinilu, Rotten. MC Popay je porijeklom iz Slavonskog Broda sa sjedištem u Zagrebu. Član Kingston Sound-a i ponosni vlasnik prvog domaćeg dancehall/reggae albuma "Ovdje i Sada" (Kingston rec.), a ni hip-hop, rub a dub, jungle, grime, itd. mu nisu strani.

Upad je, ponavljamo besplatan, pa navalite.

17.06.2010. 11:01:37
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh