« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
SIRUP

Vrući klupski vikend u Sirupu

U petak se zabavite uz Kitty in the Middle uz džabe upad, a u subotu se zabavite uz legendarnog iskusnog DJ lisca Mr Darija - OSVOJITE UPAD

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Sirup)
Više o

Zagreb

,

Sirup

,

party

,

teorija o gravitaciji

,

Francis Everitt

Svima koji ovoga vikenda ostaju u vrućem Zagrebu toplo savjetujemo odlazak u klub Sirup. Klupski program Sirupa učinit će svoje, te ćete zaboraviti na sve brige i probleme i prepustiti se vrhunskom užitku. A da stvar bude još bolja ekipa iz Sirupa organizirala je posebnu ponudu tijekom srpnja - sirup happy hours 00h-02h - 50% discount na sva pića!!

16.07._kitty_in_the_middle.jpg
Kitty in the Middle

U petak, 16. srpnja Alzheimen Foundation predstavlja Kitty in the Middle klupski program uz:

BO1 (TheffekT)
myspace.com/bo1tanzmacher

KITONGE (ZbeLeTron)
NORA (ZbeLeTron)

Upad je besplatan.

 

Dan kasnije, u subotu 17. srpnja očekuje vas all night long program imena Bubblemania uz Mr DJ-a Darija.

Osvojite 2x2 upada za subotu u Sirupu!

Predstaviti Mr DJ-a Darija u nekoliko rečenica zaista nije lako, budući da se radi o apsolutnom pioniru hrvatske DJ scene i clubbinga u Hrvata uopće. Riječ je o karizmatičnom i autentičnom individualcu, koji je još sredinom 80-ih godina po banjalučkim klubovima svoje electro pop i new vawe setove začinjao prvim acid house trakama.

17.07._mr_dj_dario.jpg
Mr DJ Dario

No, Dario ponajprije ostaje zapamćen kao rezident DJ legendarnog Mungosa u Kašini, kultnog okupljališta partijanera s početka i sredine 90-ih godina, koje će zauvijek ostati ucrtano na svjetskoj karti klubova.

Dario je, uz Petra Dundova osnivač Kraljevstva, partijanerske institucije, kasnije preimenovane u Perfection, koja je godinama harala domaćim plesnim podijima i kumovala techno boom-u u Hrvatskoj.

Spominjati brojne klubove, partyje i festivale na kojima je Mr DJ Dario nastupao, zaista gubi smisao jer je riječ o izvođaču, kojem je DJ-ing kao profesija zaista obilježio život.

 

 

http://www.myspace.com/mrdjdario
http://tinyurl.com/mrdjdario

| Upad |
| Sirup | Zagreb | 23h | 30 Kn | Cure FREE do 00:30 h!!

13.07.2010. 13:05:56
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh