« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
AURORA

Intecove zvijezde Cristian Varela i Jon Rundell u Aurori

Christian Varela, nedavno proglašen za najboljeg svjetskog techno DJ-a u Auroru sa sobom dovodi i genijalca Jona Rundella koji je svojom himnom "Damager" uskrsnu techno

(Aurora)
Više o

Aurora

,

more

,

DJ Pero Fullhouse

,

Vedran Božić

,

sprej za nos

,

okolina

,

Hercules and Love Afairs

Svi oni koji su čekali napokon su i dočekali Intecove zvijezde - Cristian Varela i Jon Rundell uz pomoć domaćina Pere Fullhousea izvući će svoje najbolje setove za prvi techno party ovog ljeta, koji ne smijete propustiti.

Osvojite 2x2 ulaznice za techno party u Aurori uz Varelu i Rundella!

varela.jpg
Cristian Varela

U petak 16. srpnja ni jedan partyjaner koji zna što sluša ne bi smio zaobići čvrsti zvuk španjolskog techno virtuoza Cristiana Varele, nagrađenog 2007. godine međunarodnom nagradom Ibiza za najboljeg techno DJ-a na svijetu, 8 puta za redom DJ-em godine, ali nagrađivanim i za svoje glazbene uratke vezane uz klasičnu i filmsku glazbu, modu, kazalište i televiziju.

Tijekom 17 godina uspješne karijere Cristian je dobio više od 25 nagrada (najbolji label, najbolji producent...). Stoga o njegovoj kvaliteti nije potrebno puno govoriti, umjesto toga bolje bi bilo upravo ga poslušati.

aurora.jpg
Aurora

Veteran Intecove produkcije (etiketa u vlasništvu Carla Coxa) dovodi sa sobom britanca Jona Rundella koji je svojom himnom "Damager" za koju još kažu da je pravi dancefloor killer uskrsnuo techno i vratio Intec Digital na scenu. Zaljubljenici u elektronsku glazbu jako dobro znaju o čemu se govori kad se spomene techno party u Aurori.

Već tradicionalno se održavaju i traju do kasnog jutra, jednostavno su nezaboravni, a vrhunsku atmosferu nemoguće je osjetiti negdje drugdje - što zbog masivnog zvuka što zbog ambijenta koji ovaj klub pruža.

I ranijih godina Intecovi su DJ-i nailazili na veliko odobravanje hrvatske publike. Ovog puta zvijezde Intec Digitala i najbolji promotor techno scene u Hrvata i Aurorin rezident Pero Fullhouse zajedno će vratiti glazbu masama. Ulaznica u pretprodaji možete kupiti po cijeni od 70kn.

rundell.jpg
Jon Rundell

Pretprodaja ulaznica:

Split: Splittours 021/352-533,
Šibenik: NIK 022/338-550, Noris 022/213-422
Trogir: Atlas 021/881-374
Zadar: Aquarius 023/212-919,
Kaštel Stari: Lily Tours 021/232-977,

ili su sustavu Eventima.

_____________________________________________________

VIP TABLES RESERVATION: 098/523-343, 098/166-2025
______________________________________________________

www.auroraclub.hr

13.07.2010. 11:04:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh