« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
BALKAN CONNECTIONS

Vrhunski domaći i strani DJ-i u zagrebačkom Aquariusu

Rujansko "balkansko" izdanje programa Play predstavlja house i techno glazbu s do sada najjačom postavom domaćih i stranih DJ-a - OSVOJITE ULAZNICE

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Aquarius)
Više o

Aquarius

,

Zagreb

,

financijski gubici

,

Industrial Revolution

,

6. rujna

,

rođeni 6. rujna

,

Macy Gray

,

Rosie Perez

,

David Lewandowski

,

going to the store

Aquarius poziva sve ljubitelje vrhunske elektronske glazbe da 24. rujna uz techno/house/progressive ritmove uživaju u odlično osmišljenom eventu i zabavi. Veliki party na dva floora predstavlja posebno izdanje programa "Play" koji je prepoznat zahvaljujući vrhunskoj elektronskoj glazbi, koja inspiraciju pronalazi u radu recentnih velikana elektronske glazbe.

Istaknute hrvatske DJ snage - Kiki, Nick Milly, Maminho, Ivan Komlinović i Ivica Petak te cijenjeni gosti - Alexandar (Beograd, Srbija) i Nikola Kunich (Bitola, Makedonija) na tragu Hernana Cattanea, Johna Digweeda, Carla Coxa osigurat će vrhunski glazbeni užitak. Event se uz vrhunski program i DJ-e ističe i iznimno kvalitetnom audio-vizualnom opremom koja će cijeli event podignuti na "viši nivo". Dobar provod je osiguran!

Osvojite upad na Metro portalu!

b.c...jpg
Aquarius

Program "Play - Finest Electronic Vibes" dijelom je zagrebačke klubske scene od prošle godine, a karakterizira ga elektronska glazba po uzoru na velike svjetske zvijezde poput Hernana Cattanea, Johna Digweeda, Carla Coxa i mnogih drugih DJ-a iz spomenutog  glazbenog žanra. Nick Milly, tvorac koncepta i glavni organizator "Play" evenata, zajedno sa svojim kolegama nastoji u potpunosti predstaviti sve novitete i trendove s britanske elektronske scene kao i najnovija ostvarenja svih sličnih svjetskih autora moderne elektronske glazbe.

Rujansko izdanje programa "Play" pod nazivom „Balkan Connections" predstavlja house i techno glazbu s do sada najjačom postavom domaćih i stranih DJ-a.

Cijeli program održat će se na dva floora u klubu Aquariusu, u njegovom punom kapacitetu. Važno je naglasiti kako će Aquariusu samo za ovu priliku biti opremljen sa do sada najkvalitetnijim soundom, točnije s dodatnih 10 000 W. "Balkan Connections" će se moći pohvaliti i vrhunskom vizualizacijom osiguranom od strane kluba- video animacijama, dekoracijama, dimnim efektima klasičnih dim mašina te modernim CO2 uređajima, scannerima, laserima, moving headovima itd.

Glazba i ples na "balkanski način" u ovom slučaju će se pokazati kao nešto moderniji i uvjetno rečeno sofisticiraniji glazbeni događaj na zagrebačkoj klubskoj sceni. Aquarius poziva sve zainteresirane da se odazovu vrhunskoj zabavi, te da uživaju u najkvalitetnijim elektronskim glazbenim ostvarenjima domaćih DJ-a i njihovih gostiju. Na tragu svjetskih trendova elektronske glazbe, "Balkan Connections" vas poziva da 24. rujna budete dio nezaboravnog partyja.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni kluba Aquarius. Cijena ulaznica je 40 kuna prije, a 60 kn nakon ponoći.

15.09.2010. 09:38:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh