« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
DIJETA

Voće koje skida kilograme

Voće je izuzetno korisno u zdravoj prehrani, jer osim obilja minerala, vitamina i antioksidansa pomaže pri topljenju masnih naslaga

Voće je ukusno i korisno
Voće je ukusno i korisno (Arhiva)
Više o

voće

,

zdrava hrana

,

vitamini

,

minerali

Voće je ukusno i korisno za zdravlje na više načina, a jedan od njih je i sagorijevanje viška masnih naslaga, po čemu je naročito poznat grejp koji ima puno vitamina C, malo kalorija i potiče metabolizam na izgaranje masnoća.

Limun je također sjajan za bilo koju dijetu jer pomaže pri detoksikaciji tijela, a od agruma ne smijemo zaboraviti naranču koja je, unatoč samo 60 kalorija, vrlo zasitna zbog visokog udjela biljnih vlakana. 

>> Trikovi za koje nećete vjerovati da pospješuju mršavljenje >>

Avokado je bitno kaloričniji, ali kako sadrži omega masne kiseline koje ubrzavaju metabolizam, preporučuje se u svakoj dijeti kao namaz ili u salati, a dovoljna je jedna polovica ploda dnevno.

>> Voćem i povrćem do vitke linije >>

Kruške su idealne kao jutarnji obrok zbog visokog udjela vlakana u kori koja će vas zasititi, ali ipak pripazite - mala kruška ima i 85 kalorija, pa se preporučuje jedna dnevno. Kombinirajte je s bananom, puno ugljikohidrata koji sagorijevaju masnoće.

13.08.2014. 16:41:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh