« Clubbing
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
INDIE NIGHT

Vlasta Popić i Stuttgart Online u Vintage Industrial Baru

Četvrtak 20. lipnja u Vintage Industrial Baru rezerviran je za Vlastu Popić i Stuttgart Online, neke od najzanimljivijih protagonista 'mlađe' generacije regionalne glazbene scene

Sjajna večer u Vintage Industrial Baru
Sjajna večer u Vintage Industrial Baru (VIB)
Više o

Vintage Industrial Bar

,

Vlasta Popić

Vlasta Popić i Stuttgart Online dva su benda koja predstavljaju ono najzanimljivije što se trenutno događa na indie sceni ex Jugoslavije.

Vlasta Popić se bavi new wave punkom i indie popom, stižu iz Varažidina. Formirani su 2007., a sastavljeni od tri člana. Početkom 2010. izdaju EP 'Najjača ultimativna mašina za ubijanje' Sjajan debi album ''Za očnjake' objavili su prošle godine. 'Za očnjake' se zakačio na brojne liste top albuma objavljenih u 2012. godini.

Tijekom posljednje tri godine, Vlasta Popić odsvirali su stotine koncerata na području bivše Yu te u Austriji i Mađarskoj. Njihova glazba eksplozivan je spoj utjecaja '80-ih i '90-ih s aktualnom noise i indie pop scenom. Prošlogodišnji nastup Vlaste Popić kao predgrupe beogradskom trojcu Repetitor još uvijek stoji u sjećanjima onih koji su mu svjedočili.

Ako je Vlasta Popić trojac, onda je Stuttgart Online dvojac kojeg čine Bojan Slačala i Marko Barišić. Bend je osnovan 2006. godine, a već 2007. kultni glazbeni portal Popboks proglasio ih je debitantima godine. Svoj prvi album 'Radost svakom domaćinstvu' Stuttgart Online objavili su 2009. godine, a drugi naslovljen 'Prava stvar' je još uvijek vruć.

FB event

12.06.2013. 14:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh