« Clubbing
objavljeno prije 11 godina
PARTIJANA

Sonus festival na Zrću

Ovaj višednevni festival održavat će se od 21. do 25. kolovoza na prelijepoj plaži Zrće, na hrvatskom otoku Pagu

Velika imena najavljuju dolazak
Velika imena najavljuju dolazak (Sonus festival)
Više o

ulaznice

,

Zrće

,

lineup

,

SONUS Festival 2013

Tvorci mnogih renomiranih svjetskih festivala kao što su Timewarp i LoveFamily Park, njemačka tvrtka Cosmopop i hrvatski novoetablirani Sonus udruženim snagama lansirali su ove godine u Hrvatskoj novi festival pod nazivom SONUS Festival 2013.

Ovaj višednevni festival održavat će se od 21. do 25. kolovoza na prelijepoj plaži Zrće, na hrvatskom otoku Pagu.

Osim impresivnog popisa izvođača, dodatni benefit za posjetitelje je zaista niska cijena ulaznica.

Za samo 330 kn u pretprodaji, posjetitelji iz Hrvatske i šire regije, mogu postati vlasnici festivalske ulaznice koja uključuje pet dana i četiri noći festivala, mnoge pre-partyje i after partyje u klubovima Papaya i Kalypso.

Karte se u pretprodaji mogu kupiti putem Eventim prodajnih mjesta, kao i putem Eventim online shopa.

Uz tirkizno plavo more i rajsku plažu, Zrće je jedno od najpoznatijih festivalskih lokacija u Hrvatskoj u kojoj se održavaju najposjećeniji glazbeni eventi godinama unazad. Festival će se održati u renomiranim klubovima Papaya i Kalypso čija pozicija na listi europskih TOP 20 klubova dovoljno govori o njihovoj kvaliteti.

Ibiza meets Croatia

U srcu otoka Paga, tijekom pet dana i četiri noći, Sonus Festival 2013, uključivat će nastupe svjetski poznatih DJa, velikana underground elektronske glazbe poput Ricarda Villalobosa, Loco Dice-a, Seth Troxler-a, Magde, DJ Sneak-a i mnogih drugih.

Festival će uključivati i Sven Väthovu Cocoon Heroes večer, nastupe DJa sa Loco Dice-ove Desolat etikete, ekipu iz poznatog berlinskog kluba Club der Visionäre te DJe Next Wave ekipe sa Ibize. Sonus je ponosan da može najaviti i gostovanje Fuse London ekipe i poznate Circus etikete iz Engleske, ali i mnogih drugih.

Jednostavno rečeno: svatko tko trenutno nešto znači u svijetu elektronske glazbe, od Ibize do Berlina, ovaj kolovoz će prisustvovati Sonus Festivalu 2013 na popularnom Zrću.

SONUS FESTIVAL 2013

21. - 25. kolovoza 2013., plaža Zrće,Novalja, otok Pag, Hrvatska

www.sonus-festival.com

Line-Up:

Ricardo Villalobos, Loco Dice, Seth Troxler, Magda, DJ Sneak, Zip, Cassy, Davide Squillace, Valentino Kanzyani, Joseph Capriati, Margaret Dygas, Matthias Tanzmann, Karotte i mnogi drugi.

Cijeli line-up možete saznati na našim Facebook stranicama

09.06.2013. 14:23:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh