Život
SVAKA ČAST

Je li ovo najbolja prosidba koju ste ikada vidjeli?

objavljeno prije 12 godina

Sve žene ovog svijeta žele se s osmjehom prisjetiti dana kada je njihov dragi kleknuo na jedno koljeno i postavio sudbonosno pitanje: hoćeš li se udati za mene. Internet vrvi snimkama… više »

NEMA VIŠE BOLI

Igle odlaze u zaborav - kreiran hiposprej iz Zvjezdanih staza

objavljeno prije 12 godina

Iako je cijepljenje spasilo milijune života, mnogi ljudi zaziru od same pomisli da im igla probija kožu, no izgleda da će takvi traumatični trenuci kod liječnika postati samo gorka uspomena… više »

SAVJETI ŠKOLARCIMA

Učiti se mora naučiti

objavljeno prije 12 godina

Vera Göttlicher ne izgleda kao da je pod stresom, dok sjedi na travnjaku ispred zgrade sveučilišta. Sunce sije, sve miriši na ljeto i na zaštitnu kremu za sunčanje.… više »

SPACE ... THE FINAL FRONTIER

Na Europi ima više vode nego na Zemlji

objavljeno prije 12 godina

Još je legendarni Arthur C. Clarke pretpostavio da je upravo Europa najvjerojatnije mjesto za razvoj života u našem Sunčevom sustavu, pored Zemlje, naravno. Najnoviji podaci… više »

E.T., GDJE SI?

Gigantski radio-teleskop smjestit će u dvije države

objavljeno prije 12 godina

Najveći i najnapredniji radio-teleskop na svijetu, sposoban detektirati znakove vanzemaljskog života u dubokom svemiru, bit će razmješten na dvije lokacije, odlučio je u petak… više »

IDEJA

Karaokama protiv nepismenosti

objavljeno prije 12 godina

Strast Indijaca prema sapunicama takozvanog Bollywooda poznata je i izvan granica ovog potkontinenta s preko milijarde žitelja. TV prijemnici danonoćno prenosi šarene slike iz… više »

USPJEH

Dragon SpaceX spojio se na ISS

objavljeno prije 12 godina

Astronauti s Međunarodne svemirske postaje (ISS) uspješno su robotskom rukom u petak privukli američku kapsulu bez posade Space Exploration Technologies' Dragon, prvo privatno… više »

ISTRAŽIVANJE

Kakav seks zapravo želimo?

objavljeno prije 12 godina

Durex osim bojama i oblicima svojih kondoma redovito zabavlja javnost istraživanjima o seksualnim navikama pojedinih naroda. U zadnjem su na tapeti Ameri, a rezultati su sve samo ne pohvalni… više »

POZITIVNO RAZMIŠLJANJE

Problemi u braku koji su zapravo dobri za vaš odnos

objavljeno prije 12 godina

Svaki brak prije ili kasnije dođe do točke gdje se partneri, u nemogućnosti da riješe neki zajednički problem, počinju pitati jesu li oni doista kompatibilni jedno s drugime. I dok su… više »

SOLAR IMPULSE

Uspješno završen prvi let solarnog zrakoplova

objavljeno prije 12 godina

Bez potrošene kapi goriva švicarska je solarna letjelica Solar Impulse u noći na petak sletjela u madridsku zračnu luku Barajas, prenosi Hina. Eksperimentalni zrakoplov kojim je… više »

ZAUVIJEK MLADI

Superhrana koja zaustavlja starenje

objavljeno prije 12 godina

Razni znanstvenici, od alkemičara do modernih, tragaju za ključem dugovječnosti, za eliksirom života, a svakim danom su sve bliže rješenju zagonetke ljudske besmrtnosti. No, to… više »

LAKI SEKS

Muškarcima se dopadaju praznoglave djevojke

objavljeno prije 12 godina

Sudeći prema rezultatima nove studije, kada je u pitanju potraga za partnericom, muškarcima su ekstremno privlačne djevojke koje izgledaju naivno i ranjivo, odnosno glupavo ili pijano,… više »

OPREZ!

Tri nepogrešiva znaka da se previše lako zaljubljujete

objavljeno prije 12 godina

Unatoč tomu što u današnje vrijeme više nije takav bauk biti samac u srednjim tridesetima, činjenica je da mnoge žene, ponukane pritiskom okoline i vlastitih očekivanja,… više »

UGODNO I KORISNO

Pet sexy načina da trošite kalorije

objavljeno prije 12 godina

Nema nikakve sumnje da je izmjenjivanje nježnosti odlično za sreću i sklad u ljubavnoj vezi, ali malo komu je poznato i kako je ono izvrsno ulaganje i u fizičko zdravlje. Osim što… više »

NEPRIJATELJSTVO

Žena je ženi vuk

objavljeno prije 12 godina

Svi ste čuli za odviše poznatu priču, a neki nažalost i osjetili na vlastitoj koži, o ženi kojoj je prijateljica zabila nož u leđa kada se ona tome najmanje nadala. Iako razloga, ili… više »

skrolaj na vrh