« Muškarci
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
FRAJERI

Kako postati alfa mužjak

San svakog muškarca je da ga žene opsjedaju, pa kako su alfa mužjaci uvijek u modi, evo par savjeta kako postati jedan

Alfa mužjaci su uvijek u modi
Alfa mužjaci su uvijek u modi (Arhiva)
Više o

muškarci

,

alfa mužjak

,

pravi frajer

Pravi frajeri, alfa mužjaci uvijek su u modi i san su gotovo svake žene. Priča je logična, jer se žene obično zove nježnijim spolom, koji onda po definiciji traži jači spol, sigurnog i snažnog muškarca. 

Naravno, biti takav muškarac nije lako. Rijetki se rode takvi i, naravno, svi ostali im zavide, no moguće je od sebe napraviti alfa mužjaka ako imate barem malo volje i želje za tim.

Za početak, postavite čvrste granice koje nikada nećete prijeći, ali baš ni pod koju cijenu. Takav stav brzo će privući pažnju žena koje vole takav tip muškaraca. Naravno, trebate zahtijevati iste stvari od sebe i drugih ljudi, jer dvostruki su standardi nešto najgore što će vas ocrniti u očima žena.

Obećanja svakako trebate držati, jer pravi muškarac drži svoju riječ i mora biti osoba od povjerenja. Uz to, morate biti svjesni svega što se oko vas događa, znate prave odgovore i dajete dobre savjete.

Naravno, podrazumijeva se da ste kavalir koji sluša potrebe svoje žene i tretira je s ljubavi i poštovanjem. Vaš autoritet će ulijevati poštovanje i sigurnost, pa se prema svima trebate ponašati jednako, brinuti o nemoćnima i pomagati kome treba.

Vaši snovi su legitimni, no morate ih ostvariti vrijednim radom, bez prečica i nečasnih radnji, no istovremeno imate vremena za svoju dragu. Zato, kad vam se dogodi neka greška i doživite poraz prihvaćate ga kao sastavni dio života, ne krivite druge za to i učite na svojim greškama. 

Za kraj, hodajte uspravno i sigurno, nemate se zašto kriti, a kao pravi alfa muškarac morate voditi računa o svom izgledu. 

Eto, kad primjenite sve navedeno, a uz to budete i istinoljubivi, vaš put prema alfa mužjaku je završen i možete uživati u pažnji dama. 

15.04.2013. 20:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh