Život nema prethodne stranice
MMMM

Putovanje bez granica: kako spakirati užitak

objavljeno prije 1 sat i 36 minuta

Putovanja nam pružaju uzbuđenje oko novih iskustava, avantura, kultura i destinacija. Za one koji cijene svoje trenutke zadovoljstva, biti u pokretu ne znači ostaviti užitak kod kuće. Bez… više »

EH, DA...

Kako zaštititi svoje podatke?

objavljeno prije 3 sata i 37 minuta

Spoofing (engl. spoof - parodija, satira) je napad u kojem počinitelj stvara lažni sadržaj te ga šalje korisniku sa ciljem krađe identiteta ili ostvarivanja protupravne… više »

COOL

HONOR i Rankin pozivaju vas u kreativnu avanturu!

objavljeno prije 6 sati i 35 minuta

HONOR, najbrže rastući brend pametnih telefona u Europi, potvrdio je daljnje detalje suradnje s legendarnim fotografom Rankinom, koja je prvi put otkrivena na predstavljanju HONOR 200 serije… više »

FASHION FORWARD RECENZIJA

Robert Sever i HUAWEI WATCH FIT 3

objavljeno prije 13 sati i 8 minuta

U današnje vrijeme, granice između mode i tehnologije postaju sve tanje, stvarajući novu vrstu sinergije koja obogaćuje oba svijeta. Nosiva tehnologija, poput pametnih satova,… više »

STVARNO?

Ima li maternica doista supermoći?

objavljeno prije 1 dan i 1 sat

Žensko tijelo složen je labirint organa, hormona, kostiju i još mnogo toga. Brojne fluktuacije nekad otežavaju razumijevanje svega što se u njemu događa, posebno kada je u… više »

SAVJETI

Kako zaštititi dom od rizika

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

Ljetni mjeseci mnogima od nas asocijacija su na godišnje odmore koji obično uključuju boravak izvan mjesta stanovanja i opuštanje na nekom mirnom mjestu daleko od rutine,… više »

BE COOL

Spoj elegancije i inovacije u vašem džepu

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

HONOR, globalni tehnološki brend i najbrže rastući proizvođač pametnih telefona u Europi, još jednom pomiče granice s novim HONOR 200 Pro. Ovaj uređaj, dobitnik prestižnih… više »

COOL

HONOR 200 Pro pametni je telefon sa spektakularnom portretnom kamerom

objavljeno prije 1 dan i 6 sati

U splitskom Mistral Beach Clubu powered by Radisson Blu Resort & Spa hotela, ispred više od 200 gostiju, održan je HONOR ljetni party koji je okupio mnogo domaćih zvijezda, među… više »

PUTOVANJA

5 jedinstvenih smještaja diljem Hrvatske

objavljeno prije 2 dana i 6 sati

Jedinstveni smještaji, od nekonvencionalnih koliba do luksuznih apartmana koji dizajnom ili lokacijom privlače pozornost, gostima pružaju nezaboravna iskustva u prekrasnom okruženju.… više »

COOL

HONOR 200 Pro imenovan službenim pametnim telefonom povijesnog događaja

objavljeno prije 2 dana i 8 sati

Esports World Cup Foundation (EWCF) i globalni tehnološki brend HONOR objavili su uzbudljivo partnerstvo za nadolazeći Esports World Cup (EWC), najveći svjetski gaming festival koji će… više »

COOL

Danas je Teslin rođendan, poklonite se geniju

objavljeno prije 2 dana i 13 sati

Nikola Tesla rođen je 10. srpnja 1856. u ličkom selu Smiljan, zbog čega je ovaj datum u Hrvatskom saboru 2014. godine proglašen Nacionalnim danom Nikole Tesle - danom… više »

STVARNO?

Kegelove vježbe za muškarce: koristi i način izvođenja

objavljeno prije 3 dana i 1 sat

Kegelove vježbe, poznate i kao vježbe za jačanje mišića dna zdjelice, često se povezuju s ženama, no one su jednako korisne i za muškarce. Ove vježbe mogu pomoći u jačanju… više »

UFF

Narcistički poremećaj je sve češći

objavljeno prije 3 dana i 3 sata

Od svih poremećaja ličnosti najčešći je mješoviti poremećaj, koji ukazuje na čitav niz preklapanja i nedovoljnu specifičnost dijagnoza, dok narcistički… više »

HUAWEI

Light up your Rings

objavljeno prije 3 dana i 8 sati

U sklopu kampanje "Light Up Your Rings", Huawei je 6. srpnja održao utrku Paris City Run, kojoj se pridružio i Sir Mo Farah, nagrađivani trkač. Paris City Run imao je za cilj motivirati… više »

SAVJETI

Kakav je seks po vrućinama? Dobar, naravno!

objavljeno prije 4 dana i 1 sat

Ljetne vrućine donose mnoge radosti, ali i specifične izazove, posebno kada je riječ o seksualnom životu. Seks po vrućinama može biti intenzivno iskustvo, ali zahtijeva posebnu pažnju kako bi… više »

skrolaj na vrh