Zagreb nema prethodne stranice
NAJAVE

Ovaj petak se vraća Place Market

objavljeno prije 14 sati

Nakon ljetne pauze, omiljeni projekt Place market vraća se na zagrebačku tržnicu Dolac. Ovaj nacionalni projekt revitalizacije tržnica, koji je već drugu godinu za redom… više »

DANAS

Gdje van – popis evenata, festivala i sličnog

objavljeno prije 1 dan i 1 sat

Green River Fest, 15h - Hendrixov most RougeMarin Park, 17h - Folnegovićeva 10 Corona SunSet Sessions, 17h - ZPC Glazbena slušaonica: Monday's up, 18h - Green River Fest Ease w/ YOVA,… više »

NAJAVE

Pub kvizovi u Zagrebu danas

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Pub kvizovi u gradu Nogometni kviz, 19h - Yellow Garden Lucky Quiz #33, 20h - Valentino bar Glazbeni kviz, 20h - Vintage industrial bar Casper kviz #253, 20h - Caffe bar Casper više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 1. rujna

objavljeno prije 1 dan i 21 sat

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 1. rujna - da, stigao je i rujan, većina ljudi je u Zagrebu, no to ne znači da možete u dućan kako želite, ne ne... nemeže, ne da vam navodna… više »

COOL

Food Truck Festival na Britancu

objavljeno prije 4 dana i 15 sati

Nakon četiri uspješne festivalske godine na jezeru Jarun, organizatori ovog popularnog festivala odlučili su se za osvježenje približavanjem festivala urbanoj gradskoj sredini.… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 25. kolovoza

objavljeno prije 8 dana i 21 sat

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 25. kolovoza - evo nam već zadnja nedjelja u kolovozu, naravno da dućani u globalu ne rade (osim ovih na moru, ali tamo će onda nakon toga… više »

SJAJNO

Počinje jubilarni 10. Food Film Festival Zagreb

objavljeno prije 9 dana i 14 sati

Ljubitelji filmova i gastronomije, pripremite se! Food Film Festival Zagreb by Coca Cola vraća se u svom jubilarnom 10. izdanju, i to u potpuno retro ruhu. Od četvrtka 29. kolovoza… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 18. kolovoza 2024.

objavljeno prije 15 dana i 21 sat

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 18. kolovoza - evo nam već 18. kolovoz, nedjelja, ne radi se u trgovinama i shopping centrima nego tu i tamo neki (na moru puno više… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Veliku Gospu, 15. kolovoza 2024

objavljeno prije 18 dana i 21 sat

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Veliku Gospu, 15. kolovoza 2024. je, šokantno, već znate - ne radi apsolutno ništa nigdje. Osim, recimo, Pan Peka na Glavnom… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 11. kolovoza

objavljeno prije 22 dana i 21 sat

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 11. kolovoza - evo druge nedjelje u kolovozu koje je opet neradna... da, i dalje se ne možemo navići na te stvari, jednostavno nam ne ide,… više »

SAVJETI

Sve što trebate znati o koncertu Eda Sheerana

objavljeno prije 23 dana i 17 sati

Koncert Eda Sheerana se održava u danas, 10. kolovoza, a ulazak se za posjetitelje otvara se u 16 sati dok je početak programa od 17,30 sati. "Svim posjetiteljima preporučujemo… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza

objavljeno prije 28 dana i 21 sat

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza 2024. ove će godine biti isti kao i prošli jerbo - ne radi se. Naravno, kako je jučer… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 4. kolovoza

objavljeno prije 29 dana i 21 sat

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za 4. kolovoza - evo prve nedjelje u kolovozu iiiiii - radi samo jedan shopping centar u ST, uz ZG nula bodova... ma sjajno, predivno, genijalna… više »

TIHA MISA

"Tiha misa" Arijane Lekić-Fridrih u Zagrebu, 3.8.2024.

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Ove subote će se „Tiha misa", 21. po redu skupna intervencija u javnom prostoru umjetnice Arijane Lekić-Fridrih, održati u Zagrebu na Trgu bana Josipa Jelačića (ispred Gradske kavane).… više »

SAVJETI

Grad Zagreb ima 166 javnih zdenaca pitke vode

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

U vrijeme velikih vrućina javni zdenci nude važno osvježenje i okrepu. Grad planira postaviti 17 novih zdenaca godišnje, po jedan u svakoj gradskoj četvrti, a planira izraditi i nove… više »

skrolaj na vrh