« Stand up
objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca
STAND UP

Nova stand-up sezona Lajnap komičara u klubu Sax!

Iako pojedinačno svatko od njih ima desetogodišnje iskustvo u stand-upu, kolektiv Lajnap su u tri godine pretvorili u najkvalitetniji kolektiv stand-upa u Hrvatskoj

Lajnap ubija od smijeha
Lajnap ubija od smijeha (Lajnap)
Više o

stand up komedija

,

klub SAX

,

Vlatko Štampar

,

LAJNAP comedy

,

Tomislav Kozačinski

,

Goran Vugrinec

,

Aleksandar Curać Šarić

,

Saša Turković

Vlatko Štampar, Goran Vugrinec, Saša Turković, Aleksandar Curać Šarić i Tomislav Kozačinski stand-up su petorka koja radi, educira i nasmijava publiku pod zajedničkim imenom Lajnap Comedy.

Iako pojedinačno svatko od njih ima desetogodišnje iskustvo u stand-upu, kolektiv Lajnap su u tri godine pretvorili u najkvalitetniji kolektiv stand-upa u Hrvatskoj.

Nova sezona, novi materijali!

Lajnapova treća sezona počinje u ponedjeljak 17. rujna u zagrebačkom klubu SAX! s početkom u 20 sati. Predstava je već rasprodana, ali ne brinite - u nastupima petorke moći ćete uživati sve do lipnja 2019. godine jer je Lajnap pripremio sedamdeset predstava od kojih će svaka dva mjeseca prezentirati nove materijale. A ako ćete htjeti uživati u individualnom nastupu Lajnapovih komičara, njihove ćete nastupe moći gledati u formi One man showa.

Dva sata smijeha i međunarodna gostovanja

Bez obzira je li riječ o zajedničkom ili individualnom nastupu, dva sata smijeha s Lajnap komičarima je u zagrebačkom klubu SAX! zagarantirano. Sudeći prema planovima poduzetnih komičara, tijekom cijele treće sezone za publiku pripremaju međunarodna te regionalna gostovanja vrhunskih stand-up komičara, ali i program preporuke putem kojeg će nagrađivati svoje posjetitelje.

Zagreb napokon postaje središte kvalitetnog stand-upa. Zato pratite Lajnap kolektiv, dođite na njihove predstave i uvjerite se u kvalitetu. 

14.09.2018. 10:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh