« Stand up
objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci
STUDIO SMIJEHA

Fuckup Love u Studiju smijeha 21.02.2018 u 20h

Preplavljeni informacijama o profesionalnom uspjehu koje svoju motivacijsku poruku crpe i skrivanjem neuspjeha, ostajemo odlučni pokazati i drugi dio medalje

Evo ti ga... svi failaju! :)
Evo ti ga... svi failaju! :) (Studio Smijeha)
Više o

Studio smijeha

,

Fuckup nights Zagreb

,

Fuckup Love

Što se događa u Studiju smijeha 21.02.2018 u 20h?

Nakon iznimno uspješnih i pomalo neuspješnih noći najvećih neuspjeha u 2017., iduća postaja za Fuckup Nights Zagreb je posebna noć kada istražujemo ne samo profesionane neuspjehe nego i kako neuspjesi u ljubavi utječu na posao i umjetnost. S obzirom da je epidemija uspjeha u veljači posebno koncentrirana na ljubav odlučili smo se na posebnu tematsku večer Fuckup Love gdje ćemo razgovarati o tome kako ljubavni neuspjesi mogu utjecati na profesionalni život, kako na umjetnost te naravno kako se općenito pozabaviti neuspjehom.

Tko će sve govoriti na Fuckup Love?

Mare Milin, Fotografkinja
Bruno Šimleša, Pisac
Damir Urban, Glazbenik

te domaćice večeri, kao i uvijek Marina Orsag (Studio smijeha)  i Tamara Puhovski (ProPuh), organizatorice Fuckup večeri

Za one koji još nisu upoznati s projektom "Fuckup nights"

Fuckup nights je globalni pokret nastao u Meksiku 2012. godine s namjerom javnog dijeljenja poslovnih neuspjeha. Stotine ljudi posjećuju ove događaje koji se odvijaju u gradovima diljem svijeta s jednim ili više govornika koji prepričavaju svoje neuspjehe. Od 2016. ProPuh i Studio Smijeha organiziraju Fuckup Nights u Zagrebu.

Preplavljeni informacijama o profesionalnom uspjehu koje svoju motivacijsku poruku crpe i skrivanjem neuspjeha, ostajemo odlučni pokazati i drugi dio medalje. Smatramo da treba otvoriti prostor da jedni drugima, a i sami sebi govorimo i o nespjesima kao normalnim koracima na profesionalnom putu ali i pojavama koje zahtijevaju podršku te pružaju vrijedne uvide. Cilj nam je vidljivost i rehabilitacija neuspjeha.

Comedy club "Studio smijeha" je jedno od rijetkih mjesta gdje se okupljaju profesionalci koji suvereno i samouvjereno javno govore o svom neuspjehu a ProPuh je mala firma velikih ideja koja u mnoge svoje neuspjehe ne ubraja noći neuspjeha. Kako bi postigli svoj cilj organiziramo i Fuckup Days - privatna događanja za tvrke i organizacije koje žele sa svojim zaposlenicima razgovarati o neuspjesima, učiti iz njih te organizirati vrlo originalni i koristan teambuilding te doprinosimo raspravi o uspjehu i neuspjehu.

Kao i svakog puta, kao sponzor pridružuje nam se Lush te nagrađuje naše hrabre govornike - fuckupere. Nadamo se da ćete nam se pridružiti i podržati ne(uspjeh)!

16.02.2018. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh