« Stand up
objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci
NAJAVE

Ljetni Studio Smijeha - Smijeh na krovu

Studio Smijeha u četvrtak 14.6. otvara ljetnu lokaciju pod zvjezdanim nebom

Smijeh na krovu
Smijeh na krovu (Studio Smijeha)
Više o

Studio smijeha

,

Travel & technology HUB Gacka16

,

Smijeh na krovu

Regionalni epicentar smijeha, comedy klub Studio Smijeha, ovo ljeto će nasmijavati Zagrepčane i Zagrepčanke predstavama pod svježim zvjezdanim nebom. Jedini stand up klub u regiji, naime, u četvrtak otvara svoju ljetnu verziju, pod sloganom "Smijeh na krovu" i to na lokaciji Travel & technology HUB Gacka16.

Sve je isto kao u klubu na križanju Hebrangove i Gajeve, samo s umjetnom travom na podu, bez stropa i ljetne sparine i uz kulisu zvjezdanog neba. Naravno, u slučaju bilo kakvog nevremena, program se seli natrag u natkriveni klub. Komičarska ekipa spremna je za sve eventualnosti. Također imaju i mali dodatak, a to je da kupnjom ulaznice dobijate popust u ClueGo Escape Room Zagreb u iznosu cijene ulaznice.

Program će trajati do 1. rujna, a otvaranje je već ovaj četvrtak u 21 sat na kojem vas nasmijava čak šest komičara i komičarki, a to su: Tin Sedlar, Tihomir Paravina, Vlatka Mifka, Marko Dejanović, Josip Škiljo i Goran Vinčić.

Upad: 40kn

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme online kupnjom na ili na blagajni Studija Smijeha, svaki dan kad je predstava od 19:00 do 21:00h.

Rezervacije na 095 5103 129 ili na ulaznice@studiosmijeha.hr.

Vidimo se na smiješnom krovu!

13.06.2018. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh