« Stand up
objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca
STAND UP

Program Studija Smijeha od 17. 9. 2019. do 23. 9. 2019

S friškim provalama ovoga četvtka pred vas izaći će Marina Orsag, Tin Sedlar, Marko Dejanović, Tihomir Psihomir Paravina, Goran Vinčić Vinča i Vlatka Mifka

Dođite u Studio Smijeha po porciju zabave
Dođite u Studio Smijeha po porciju zabave (Studio Smijeha)
Više o

Studio smijeha

,

tjedni program

Rujanski program Studija Smijeha nastavlja se zahuktavati! Ekipa Studija Smijeha već dvanaestu jesen za redom dovodi najduhovitije komičare i najveseliju publiku na jedno mjesto, a ovog tjedna spremaju i jedno gostovanje. Dakle, što očekivati?

Ponedjeljak je već 12 godina posvećen novim nadama stand up komedije, pa tako 17. rujna organiziraju I hate Mondays Open mic night. Ovdje možete pogledati prve nastupe onih koji se pokušavaju baciti u stand up vode. Budite svjedoci stvaranja nečije potencijalno blistave komičarske karijere jer ćete kasnije svima moći reći - jesam ti rek'o da će se proslaviti?!

Ovog tjedna imat ćete priliku smijati se s iskusnom gardom stand up komičara Studija Smijeha. Tin Sedlar će sa svojim One Man Showom "Pozitivan šok" nastupiti u srijedu, 19. rujna. Kao što i sam kaže, to je nastup u kojem izvodi svoje najdraže fore koje će vas zabaviti i šokirati, ali u pozitivnom smislu. Sljedeća zvijezda Studija Smijeha je Tihomir Paravina. Njegov Nos za štos na rasporedu je u subotu, 22. rujna. Ako volite glazbu, a ne znate note, onda je Tihomir čovjek za vas. Naime, ni on ih ne zna, ali ga to ne sprečava da napravi vrhunski glazbeno-štosni šou program na kojem ćete plakati od smijeha. Ako Vas pak zanima što ima nova na stand up comedy sceni kod susjeda u Bosni i Hercegovini, slobodni ste to provjeriti u petak, 21. rujna u Studiju Smijeha uz dva komičara koji znaju što rade.

Kako je četvrtak već godinama dan za novi tekst, a ekipa Studija svaki mjesec piše nove fore, ovaj četvrtak, 20. rujna očekuje vas treća izvedba teksta za rujan.

S friškim provalama pred vas izaći će Marina Orsag, Tin Sedlar, Marko Dejanović, Tihomir Psihomir Paravina, Goran Vinčić Vinča i Vlatka Mifka. Svakako provjerite što im se izdogađalo tijekom ljeta!


15.09.2018. 12:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh