Stand up
I ZATO SMIJEM SE I SMIJEŠ SE...

Stand up komičari s novim forama na starom mjestu

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Ponedjeljak/ 08.11./ 21h/ PurgerajOpen mic večer- nove kvalifikacije! Iako nitko nije mislio da će to biti tako, ali eto...tako je. Purgeraj ponedjeljkom postao je kultna rađaonica stand up… više »

SPORTSKI CENTAR AVENUE BALL

Gipsy Swing i Marina Orsag zajedno u Avenue Baru

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Kvartet Gipsy Swing je udružio snage sa stand up komičarkom Marinom Orsag, a kako će to izgledati, bilo bi najbolje da se uvjerite sami sljedeće subote, 06. studenog u Avenue Baru, ugodnom… više »

STAND UP COMEDY

Još tri stand-up nastupa u listopadu

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

Stand up komičari za vas u posljednje vrijeme rade punom parom, tj. nasmijavaju vas punom parom, pa vam stoga donosimo raspored njihovih nadolazećih nastupa kako bi lakše isplanirali… više »

BILO JE GENIJALNO

Otvorena Stand up sezona u Studiju smijeha

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Nova sezona smijeha i zabave uz stand up komičare jučer je službeno otvorena. Večer u Studiju smijeha vodio je Aleks Curać Šarić. Osim što je najavljivao komičare, svakog na… više »

DAJTE NAM SMIJEHA

Otvaranje Stand up sezone u Studiju smijeha

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Nakon uspješnog drugog zagrebačkog festivala stand up komedije Panč,  zbog ogromne podrške i smijeha koji im je poklonila publika, komičarska je ekipa napunila baterije te… više »

STAND UP COMEDY

Francuski komičar Marcel Lucont ove srijede u Booglaoou

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Panč festival je završio uz više od 2000 nasmijanih lica. Ekipa Punča ovim se putem zahvaljuje svima koji su podržali i podržavaju sve veći rast stand up comedy scene u… više »

STAND-UP

Završio je četverodnevni festival stand-up komedije

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Hrvatski su stand-upovci, tj. organizatori Panč festivala vjerojatno bili jedini u Hrvatskoj koji nisu priželjkivali ulazak naše vaterpolske reprezentacije u finale jer se termin… više »

PANČ

Sjajan drugi dan Panč festivala

objavljeno prije 14 godina

Stand-up komedija definitivno ima poklonike u Zagrebu, što se najbolje moglo vidjeti u dupkom punom Boogaloou u petak navečer. Nakon Open mic večeri i prvog službenog dana s nastupima… više »

KAKO JE BILO..

Dva sata čistog smijeha na otvaranju Panča 2010!

objavljeno prije 14 godina

Nakon nultog dana stand up festivala na kojem su publiku nasmijavali amateri, mikrofon su jučer preuzeli već iskusni i prekaljeni profesionalci stand up-a. Publika se u Boogaloou počela… više »

PANČ

Tinky Winky na festivalu stand up komedije

objavljeno prije 14 godina

Od 08. do 11. rujna u klubu Boogaloo, održava se međunarodni festival stand up komedije pod nazivom Panč. Prvi dan, u srijedu (predfestivalski dan) upad je besplatan, a cijene ulaznica za… više »

FESTIVAL STAND-UP KOMEDIJE

PANČ Zagreb 2010 u Boogaloou

objavljeno prije 14 godina

U Zagrebu se 08., 09., 10. i 11. rujna u klubu Boogaloo drugu godinu zaredom održava festival stand up komedije pod nazivom Panč. Prošle godine festival je posjetilo više od… više »

HAPPY HOUR

Mlade nade stand up komedije imaju prvi nastup u Purgeraju

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Hrabri ljudi su u sklopu Park-In-Zagreb festivala deset dugih dana dolazili na stand up comedy radionice gdje su upijali savjete profesionalnih komičara i marljivo pripremali materijale za… više »

Tatoo

Ivan Šarić - tetoviranje uz intervju tattoo majstora Ghosta

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Ljudski rod već stoljećima ukrašava tijelo tetoviranjem. Razlozi su kroz stoljeća bili različiti i imali su različita značenja, što vjerska što statusna. Strast prema… više »

Movie pub

1,5 Man show - Vlatko Štampar!

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Utorak 22.06. u 21h u Movie pubu, Savska 141.ulaz: 25kn. Osvojite ulaznice na Metro portalu!Rezervacije na 095/ 8140 483 Vlatko Štampar: 1982. godine - slomio je gležanj na ilegalnom… više »

TURNEJA SMIJEHA

Stand up CROmedy show turneja - 13.07. RIJEKA!

objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca

Sredinom svibnja ove godine petero vrhunskih domaćih stand up komičara krenulo je na turneju po Hrvatskoj. Do sedmog mjeseca obići će jedanaest gradova, a nakon ljeta još deset. Ideja… više »

skrolaj na vrh