« Stand up
objavljeno prije 14 godina
TURNEJA SMIJEHA

Stand up CROmedy show turneja - 13.07. RIJEKA!

RASPORED PREDSTAVA - Dođite i nasmijte se do suza uz vrhunske stand up komičare iz raznih dijelova Hrvatske

standup Cromedy Marina Orsag Ivan Šarić
standup Cromedy Marina Orsag Ivan Šarić (Sretna Lubenica)
Više o

Ivan Šarić

,

stand up komedija

,

Marina Orsag

,

Aleks Curać Šarić

,

Bob Rock

,

Friday at six

,

svrike

Sredinom svibnja ove godine petero vrhunskih domaćih stand up komičara krenulo je na turneju po Hrvatskoj. Do sedmog mjeseca obići će jedanaest gradova, a nakon ljeta još deset.

Ideja za turneju došla je nakon pet godina redovnih tjednih nastupa, organizacije dva festivala, nastupa na istim, te nakon uspješnih nastupa na međunarodnom festivalu stand up komedije u Leciesteru, Engleska i u Londonu u prestižnim stand up klubovima.

U zadnjih mjesec dana svi komičari uključeni u show dobili su televizijsku pojavnost. Ivan Šarić vodi Hrvatska traži zvijezdu, Marina Orsag već je dugo po medijima i emisijama, a Aleks Curać Šarić, Vlatko Štampar i Goran Furjan prije turneje gostovali su na RTL-ovoj emisji Večera za 5.

Stand up komedija urbani je oblik zabave koja neprestano iz minute u minutu donosi smijeh i zadovoljstvo kako publici tako i izvođačima.

Sponzori turneje su: PBZ Card, Citroen servis Zagreb, HM Rent a car, Tiskara „Naša djeca".

Medijski pokrovitelji su: Metro portal, Net hr, Kamo hr, She hr i Izlasci net.

Dođite i nasmijte se do suza uz vrhunske stand up komičare iz raznih dijelova Hrvatske.

Raspored turneje: Križevci 22.05. - Pučko otvoreno učilište u 20h
Poreč 23.05. - Pučko otvoreno učilište u 20h
Koprivnica 25.05. - Dom mladih u 20h
Zadar 30.05. - Klub Arsenal u 20h
Osijek 01.06. - Mini teatar u 20h
Sisak 08.06. - Dom kulture u 20h
Rab 13.06. - Pučko otvoreno učilište u 20h
Kutina 15.06. - Pučko otvoreno učilište u 20h
Nova Gradiška 18.06. - Hotel Kralj Tomislav u 20.30h
Celje 19.06. – Kino Metropol u 20h
Bjelovar 20.06. – Dom kulture u 20h
Šibenik 26.06. – Trg četiri bunara u 22.30h
Karlovac 27.06. - Dom HV-a u 20h
Split 29.06. – Ljetno kino Bačvice u 21.30h
Rijeka 13.07. - Trsatska gradina u 21.30h
Tisno 17.07. - Ljetno kino u 21h

Stand up CROmedy show izvođači:

MARINA ORSAG - Zagreb: Marina Orsag jedina stand up komičarka u Hrvatskoj, u svojoj petogodišnjoj karijeri za sobom ima preko 500 odrađenih nastupa u kojima je uveseljava i publiku i sebe samu uživajući u svakom smijehu publike. Cinizmom i ironijom i pojednostavljivanjem činjenica dovodi publiku do ekstaze smijeha.

IVAN ŠARIĆ - Zadar: Stand up komedijom se bavi od 2005. godine te tako skupio veliku kilometražu u nastupima kako po Hrvatskoj i Sloveniji tako i po prestižnim londonskim stand-up klubovima. Od 2005-2009 radio je kao voditelj na regionalnoj kabelskoj televiziji MTV ADRIA, a ove godine vodi show Hrvatska traži zvijezdu.

ALEKS CURAĆ ŠARIĆ - Rijeka: Usprkos višegodišnjem boravku u Zagrebu Aleks svoj primorski duh i način života vjerno održava i u metropoli što se odrazilo na sve aspekte njegova života, kako hobija tako i posla. Uz profesionalnu orijentaciju kao dizajner njegov višegodišnji hobi  - stand up komedija - se također pretvorio u profesionalnu karijeru koja se nastavlja i razvija sa jednakom predanošću

VLATKO ŠTAMPAR - Čakovec: Stand up-om se počeo baviti krajem 2007. godine. Višestruki je pobjednik open mic večeri koji iza sebe ima preko 50 odrađenih nastupa u Zagrebu, Čakovcu i Varaždinu, a razveselio je i publiku u Sloveniji. Od 2009. redovno nastupa u MMC-u Studio.

GORAN FURJAN - Varaždin:  Uz radionice stand up komedije pod voditeljskom palicom Marine Orsag, prijavljuje se na „Open Mic" (projekt večeri amatera u svrhu oformljavanja mladih nada stand up komedije) gdje pobjeđuje nekoliko puta i time dobiva čast dijeliti pozornicu sa profesionalnim stand up komičarima u klubu MMC Studio.

Ulaznice uskoro možete osvojiti na Metro portalu!

08.06.2010. 07:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh