« Stand up
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
DAJTE NAM SMIJEHA

Otvaranje Stand up sezone u Studiju smijeha

Sezonu će otvoriti već poznata ekipa u četvrtak, 07. listopada u MMC Studiju u Vlaškoj - OSVOJITE ULAZNICE

Stand up komedija
Stand up komedija (Stand up)
Više o

Ivan Šarić

,

stand up komedija

,

Panč

,

Marina Orsag

,

Aleks Curać Šarić

,

Friday at six

,

svrike

Nakon uspješnog drugog zagrebačkog festivala stand up komedije Panč,  zbog ogromne podrške i smijeha koji im je poklonila publika, komičarska je ekipa napunila baterije te je spremna za novu sezonu Studija smijeha u MMC Studiju i Open mic večeri "I hate Mondays" u Purgeraju.

Novi program, nove fore svaki mjesec kao i do sada, ali ove godine će biti i novosti. Uskoro će početi i Srijeda u Studiju, tematske večeri, nove nade, one man/woman showovi i strani gosti iz Slovenije, Velike Britanije, Amerike, Mađarske, Australije, ali o tome kad dođe vrijeme.

Sada se fokusirajmo na otvaranja sezone i prvi tjedan novog materijala. Dakle, ovog četvrtaka u MMC Studiju u Vlaškoj 92 očekuje vas Studio smijeha - otvaranje sezone.

Osvojite ulaznice u nagradnoj igri Metro portala!

studio__c3c.jpg
Studio smijeha

Vrijeme je da se vaš smijeh vrati u prostor MMC Studija. Cijelo ljeto je bio prazan i tužan bez svoje stalne genijalne stand up comedy publike. Nadamo se da ste spremni 'pretrpiti' nove doze smijeha, jer je komičarska ekipa spremna s novim forama.

Zasad ostaje ista postava, ali i to će se uskoro promijeniti, dolaskom novih članova.

Dođite se smijati s nama, a vi koji još niste bili dođite i provjerite zašto svi na odlasku kažu da dolaze ponovo slijedeći mjesec i da je to najbolje potrošenih 25 kuna u životu!

U četvrtak totalno nabrijani na novu sezonu i s novim forama pred vas će izaći:
Ivan Šarić, Marina Orsag, Vlatko Štampar, Goran Furjan, Tihomir Paravina, Goran Vugrinec Goc - pobjednik amaterske večeri Festivala PANČ!

Voditelj programa: Aleks Curać Šarić - prošle sezone pokazao se kao fenomenalno voditeljsko otkriće i osvježenje, tako da će i ove sezone preuzeti voditeljsku palicu. Tražili ste? Evo vam ga..

Program se mijenja mjesečno. Cuge ima po studentskim cijenama, a i besplatne grickalice su tu :-).

Rezervirajte već danas svoja mjesta na studio.smijeha@gmail.com ili 099 6739 888.
Ulaz 25kn.

Više informacija na www.standup.hr

06.10.2010. 15:43:47
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh