« Spektakli
objavljeno prije 16 godina
Papaya Motomusic festival

Tiësto oduševio hrvatsku Ibizu

Papaya bila krcata, plesalo se i na plaži

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Foto: Marin Levaj)
Više o

Papaya Motomusic

,

DJ Tiësto

,

Zrće

,

Papaya

,

Papaya Motomusic Summer Festival

Spektakularno otvorenje Papaya Motomusic Summer Festivala s najboljim svjetskim DJ-em i producentom rasplesalo 5 tisuća mladih iz cijelog svijeta.

Nešto prije 18 sati Tiëstov privatni avion sletio je na zadarski aerodrom, a pratnja od četiri skupocjena Hammera dočekala ga je kako i doliči najvećim zvijezdama. Papaya je bila premalena za sve Tiëstove fanove, a red za ulaz stvorio se preko cijele plaže.

Neviđeni ‘light i sound’ sistemi izazvali su divljenje svih prisutnih, a sam Tiësto oduševljeno je rekao: ‘Papaya, iduće godine vidimo se zasigurno opet na istom mjestu’. Uz Tiësta osim u klubu Papaya svi koji su nažalost zakasnili po svoju kartu plesali su uz more na plaži, tik uz Papayu. Takvih je bilo oko 2 tisuće!

U novouređenom VIP dijelu kluba Papaya po najvišim ugostiteljskim standardima najskuplji šampanjci tekli su u potocima. Tako smo u jednom trenutku mogli vidjeti naše poznate glumce, voditelje, manekenke, farmere, sportaše, repere ali i rastrošne Ruse, atraktivne Brazilke te misteriozne Egipćane.

Svi su se složili u jednom, a to je da se vraćaju i iduće godine na Papaya Motomusic Summer festivalu. Od naših zvijezda u VIP-u su se zabavljali:
Rene Bitorajac, Boris Mirković, grupa Connect, farmaši, Maja Šuput, Ivan Vukušić, Jelena Orešković, Anja Alavanja i mnogi drugi.

Oko stotinjak različitih stranih i domaćih medija pratilo je otvorenje s čime je Motomusic dobio svjetski predznak što je i bio cilj organizatora.

Dan poslije velikog Tiësta,  na velikoj bini Papaye službeno su hit singl ‘I found a place’ sa glazbene kompilacije Papaya Motomusic vol.4  promovirali odlični hrvatski producentski dvojac PlayOne (D’Knock & Fresh Jay) sa svjetskom house divom Barbarom Tucker.

‘I found a place’ trenutno zauzima visoku poziciju na svim relevantnim radio postajama, a uskoro će ugledati i svijetsku promociju na radio i TV postajama. (AM)

18.07.2008. 16:37:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh