« Spektakli
objavljeno prije 16 godina
Clubbing

Partymanija opasno trese hrvatsku obalu

Na velikom finalu u subotu iza pulta će stati britanska atrakcija Freemasons.

Preporuka - Andy Ward, Zrće, 22. srpnja
Preporuka - Andy Ward, Zrće, 22. srpnja
Više o

Zrće

,

Papaya

,

Papaya Day & Night Motomusic

Dva dana naluđeg ljetnog festivala Papaya Day & Night Motomusic festivala su iza nas. U srijedu nas je zabavljao DJ Tiesto uz čije su hitove  plesali i brojni hrvatski celebrityji (Rene Bitorajac, Boris Mirković, Maja Šuput, Jelena Orešković, Anja Alavanja...) DJ Tiesto jedno je od trenutno najjačih trance imena na svijetu koji je prošlog mjeseca u Mimiju na Winter Music Conference proglašen za ‘The best global DJ’. Šira publika pamti ga po remiksu za singl Silence kojeg u orginalu izvodi Delerium feat. Sarah McLachlan.

Četvrtak je bio rezervian za Barbaru Tucker, glazbenicu iz Brooklyna koja je s producentskim dvojcem Playone (Fresh Jay i D’Knock) izvela hit singl ‘I found a place’. Barbara je, sudeći prema njezinim izjavama, oduševljena Zrćem te se na najrasplesaniju hrvatsku plažu, naravno, namjerava i vratiti.

Na velikom finalu u subotu iza pulta će stati britanska atrakcija Freemasons. Ruseell Small i James Wiltshire slove kao najbolji svjetski remikseri koji su surađivali s imenima poput Beyonce, Shakire, Michaela jacksona i Akona.

Osim Papaya festivala, na plaži Zrće ima još pregršt događaja, od kojih posebno izdvajamo nastup velikog miljenika klupske glazbe i jednog od najtraženijeg house DJ-a Andyja Warda koji će se dogoditi 22. srpnja u klubu Aquarius. U klubu Luna u Supetru na Braču večeras će svirati Britanac Terry Francis, jedan od najpoznatijih DJ-a londonske tech-house scene, specijalist za mikseve Groovy Housea, Acida, Funka, Techna, Trippy electra...Za zagrijavanje biti će zadužen uvijek sjajan MR DJ Dario iz Zagreba.

U Haciendi u Vodicama večeras nastupa Hernan Cattaneo. I ne zaboravite, sljedeći vikend očekuje nas Rabac Summer Festival, a poslije toga još puno, puno partyja na kojima ćemo puniti baterije za nadolazeću godinu.

Piše: Piše: Iva Novak
18.07.2008. 20:53:08
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh