Seks
TAO

Element vatre i seksualna energija

objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci

Može ih se shvatiti kao pet principa koji se očituju kao pet interaktivnih procesa u prirodi. Taoisti vjeruju da se sve aktivnosti sastoje od interakcije tih pet elementa, a to su drvo,… više »

HEJ, MALA...

Upucavanje koje pali

objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci

Mislili ste da su uleti za šankom i trabunjanje o zvijezdama i očima i očevima staklarima zastarjela stvar koja više ne prolazi? E, pa, prevarili ste se! Dobro, još… više »

ZANIMLJIVOSTI

Interesantne činjenice o seksu

objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci

Ljudska opčinjenost seksom jednostavno ne poznaje granice. Gdje god se okrenemo vreba nas seks, od golišavih modela na jumbo plakatima, do erotskih scena spolnog odnosa na televiziji,… više »

LAŽI, LAŽI, LAŽI ME

Znanstvenici na tragu zašto žene glume orgazam

objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci

Znanstvenici su uspjeli utvrditi čemu služi muški orgazam, da natjera mužjake na parenje, no još uvijek nisu u stanju otkriti funkciju ženskog sladostrašća, ali zato… više »

PRAVEDNO

Nema seksa? Plati kaznu!

objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci

Francuski sud osudio je muškarca na kaznu od 10.000 eura kao nadoknadu za nanesenu štetu njegovoj supruzi koju je tijekom 21 godine braka seksualno zapustio. U presudi od… više »

Muževniji muškarci više vole siguran seks

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Uobičajena slika mačo muškarca svodi se na dlakavog lika punog testosterona, koji samo gleda kako bi se uvukao u ženske gaćice što brže, i još brže izašao iz njih.… više »

PADAJU BASTIONI

Stereotipi o muško-ženskoj seksualnosti napokon srušeni

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Apsolutni bestseller "Muškarci su s Marsa žene su s Venere" svoju popularnost može zahvaliti mitu da postoje nesagledive razlike između dva spola. Vrlo često se muški i ženski… više »

PUT DO UŽITKA

Iznenađujuće erogene zone kod nje i njega

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Prilikom ljubavnog klinča najčešće posežemo za očiglednim erogenim zonama, poput genitalija i ženskih grudi, a zanemarujemo ostale dijelove tijela koji mogu običan, svakodnevni odnos… više »

IGRAČKE

Muškarci nemaju ništa protiv vibratora

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Nedavno provedeno istraživanje otkrilo je da čak 70 posto muškaraca nema baš ništa protiv vibratora i time su demantirani svi mitovi da muškarci strahuju od… više »

18+

Recesijski orgazam - priuštite si užitak bez skupih igračaka

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Orgazmi, a posebice oni ženski, uvijek su škakljiva tema za nas koji pišemo o njima, unatoč tomu što seks odavno više nije tabu zbog kojeg se crvenimo. Na kraju… više »

MUDROST ISTOKA

Istočnjačka mudrost - tajne seksualnosti

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Unatoč otvorenim seksualnim sadržajima koji su prisutni na svakom koraku, današnjem su društvu, u pogledu ovih tema, još uvijek svojstveni frustracija, kompleksi, stid i… više »

ALTERNATIVNA MEDICINA

Seks kao čudotvorni lijek

objavljeno prije 13 godina

Svi znamo, od školaraca, pa do odraslih čemu seks primarno služi, reprodukciji za nastavak ljudske vrste, te jednostavnom, sirovom zadovoljstvu. No, ustvari seks je puno više od… više »

NEISTINE I ZABLUDE

Mitovi o seksu bez ikakvog pokrića

objavljeno prije 13 godina

Iako nismo imali seksualnu edukaciju u školama nepoznate stvari o spolnosti smo ipak uspjeli saznati, bilo gledajući televiziju ili od starijih prijatelja iz društva. Možda,… više »

Seksi rublje je uvijek dobar poticaj
IZNENADITE PARTNERA

Začinite seksualni život neobičnim darovima

objavljeno prije 13 godina

Rođendani i blagdani su idealne prilike da pokaže svom partneru koliko vam je stalo - do vašeg seksualnog života. No, da uspješno poklonite takav dar morate znati fantazije… više »

IMUNITET NA ŽENSKE ČARI

Internet pornografija utječe na muški libido i performanse u krevetu

objavljeno prije 13 godina

Rezultati istraživanja objavljeni u magazinu Psychology Today pokazuju da čak i mladi muškarci mogu patiti od impotencije, a sve zbog izloženosti eksplicitnim seksualnim sadržajima na… više »

skrolaj na vrh