« Seks
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
HEJ, MALA...

Upucavanje koje pali

Rečenice kojima ćete razbiti led i uspješno započeti razgovor s komadom ili izletjeti kroz prozor

Kako uspješno uletiti jednom rečenicom
Kako uspješno uletiti jednom rečenicom (Shutterstock)
Više o

seks

,

najbolji uleti

,

osvajanje

,

zavođenje

Mislili ste da su uleti za šankom i trabunjanje o zvijezdama i očima i očevima staklarima zastarjela stvar koja više ne prolazi? E, pa, prevarili ste se! Dobro, još uvijek ne pali ovaj dio sa zvijezdama i očevima staklarima, ali nova je anketa pokazala da žene itekako padaju na dobre i duhovite ulete.

Istraživanje je provedeno na stranici OnePoll i prema dobivenim rezultatima rečenice poput 'Vjeruješ li u ljubav na prvi pogled ili da se došećem ponovno?' odnijele su pobjedu. No s rečenicom 'Izgubio sam onaj osjećaj ljubavi, hoćeš li mi pomoći da ga vratim?' vjerojatno ćete ostati sami, barem tu noć.

Čak četiri od deset žena još uvijek je u vezi s muškarcima koji su ih dignuli na foru duhovitim uletom, a 59 posto ispitanica priznalo je da voli zabavne ulete.

Glasnogovornik tvrtke koja je provela istraživanje rekao je: 'Žene vole duhovite muškarce, a blesavi  ulet dobar je početak. Duhovito upucavanje odaje muškarca sa samopouzdanjem, a žene vole upravo takve. Prolaze i osjećajne i pametne rečenice. No ima i onih koje je najbolje prešutjeti!'

Sudeći po tome što se ista rečenica nalazi na popisu najboljih i na popisu najgorih uleta, jedino što možemo zaključiti jest da svatko ima svoj ukus, a on je ponekad zbilja upitan!

08.12.2011. 22:25:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh