« Seks
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
IZNENADITE PARTNERA

Začinite seksualni život neobičnim darovima

Rođendani i blagdani su idealne prilike da pokaže svom partneru koliko vam je stalo - do vašeg seksualnog života

Seksi rublje je uvijek dobar poticaj
Više o

ljubav

,

poezija

,

seksualni život

,

partneri

,

seksualne fantazije

,

darovi

,

iznenađenja

Rođendani i blagdani su idealne prilike da pokaže svom partneru koliko vam je stalo - do vašeg seksualnog života. No, da uspješno poklonite takav dar morate znati fantazije osobe koju pokušavate uzbuditi, jer sama smisao darivanja je da obradujete drugu osobu, a ne da zadovoljite sebe.

Iako prvenstveno morate misliti na svog partnera, nitko vas ne sprječava da poklonite malo "zločest" dar, naravno, ako znate da će se to vašem partneru dopasti. Na taj način možete i malkice začiniti vaš seksualni život.

Ulje za masažu - Masaža je sam po sebi senzualna i intimna, što vam daje izvrsnu priliku da dodirujete partnera, predmet vaših želja, na način koji vi to želite. Aromatična ulja pozitivno djeluju na ljude, mirisi opuštaju um, a nježni, ali čvrsti, dodiri opuštaju mišiće.

Poezija - Izvrstan poklon za osobe koje uživaju i cijene nježne stihove. Poezija može, bez obzira na spol, podići romantičnu atmosferu na novu razinu. Istraživanje je pokazalo da je ljudima najerotičnija poezija Pabla Nerude.  ako ste kreativni možete i sami napisati neku poemu, te ju iz recitirati partneru.

Iznenađenje - Iznenadite svog partnera, ako je potrebno lažite koliko ste dugi i široki. Primjerice, recite da zbog posla ne možete doći na vašu godišnjicu, a onda se iznenada pojavite s buketom ruža ili nekim drugim romantičnim poklonom. U tom trenutku ugodnog iznenađenja svaki poklon, ma koliko on bio bezvezan, bit će prihvaćen s radošću.

Vaučer - Vašoj voljenoj osobi poklonite prazan vaučer u s kojim ona može upravljati vama u spavaćoj sobi kako god njeno srce želi. Teško da netko može zaželjeti bolji poklon od vlastitog seksualnog roba.

Umjetnost - Poklonite odabranici srca njezin vlastiti portret, odnosno akt, koji će te sami nacrtati. Ne morate biti Picasso ili Rembrandt da ovo uspješno izvedete, nije bitno kako će crtež izgledati, važan je trenutak intimnosti.

Bijeg - Pobjegnite sa partnerom na romantično putovanje na selo ili more. Romantične šetnje nepoznatim gradom, te bijeg od svakodnevnih briga i obaveza čini čuda u ljubavnom životu.

Povez preko očiju - Ljudi su vizualna biča, preko 70 posto svijeta doživljavamo putem vida, a ako uklonimo to osjetilo iz jednadžbe stvari postaju vrlo zanimljive. Ostala osjetila moraju kompenzirati nedostatak vida i pojačavati se, što dovodi do nove dimenzije seksualnog odnosa.   

23.10.2011. 14:44:38
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Šaptač nudistima
    23.10.2011. 15:09
    Ja ne znam postoji li na svijetu ijedan normalan muškarac koji bi se više veselio poeziji ili ulju za masažu nego najobičnijem animalnom seksu :D
  2. avatar
    Sunn
    23.10.2011. 22:19
    Mnogi pišu i samo pišu. Ljudi, realnost je drukčija. Ideje moramo sami pronaći, a ne čitati ovakve stvari na inernetu, koje nemaju veze sa stvarnošću, odnosno iskustvom navedenog autora.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh