« Seks
objavljeno prije 12 godina i 7 mjeseci
IGRAČKE

Muškarci nemaju ništa protiv vibratora

Autori istraživanja kažu da muškarci vole sve što ima veze s alatom, pravi buku i ima prekidač...

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Deviantart)
Više o

seks

,

orgazam

Nedavno provedeno istraživanje otkrilo je da čak 70 posto muškaraca nema baš ništa protiv vibratora i time su demantirani svi mitovi da muškarci strahuju od „suparnika na baterije" piše portal B92.net.

Međutim, što je s muškim seksualnim samopouzdanjem? Zar ih ne vrijeđa činjenica da žene koriste vibrator uglavnom kada muškarac nije dorastao zadatku?  

Istraživanje je pokazalo sljedeće rezultate:

1. Muškarci vole alat

Sve što ima prekidač, prvi buku i olakšava neki posao muškarci smatraju alatom, a to znači da vole takve uređaje. Ako vibrator pomaže ženi da brže, lakše i intenzivnije dođe do orgazma, oni nemaju ništa protiv. Štoviše, velik broj muškaraca veseli korištenje vibratora pred njima.

2. Znaju da je orgazam samo djelić slagalice  

I muškarci vole orgazam i lako ga postižu bez ičije pomoći. Međutim, seks je mnogo više od postizanja vrhunca. Zato i oni znaju da ih vi nećete zanemariti zbog vibratora.

3. Uzbuđuje ih  

Većina muškaraca mašta o tome da promatra ženu kako se samozadovoljava. Ako pritom ona ima vibrator, to je dokaz da joj se seks važan, a to muškarce veoma uzbuđuje.

4. Žele znati kako ženski orgazam funkcionira

Ako žena sebi redovno može pružiti orgazam, bit će mnogo zadovoljnija u krevetu sa svojim partnerom. Naime, većina muškaraca stvarno želi da žena dođe do vrhunca, ali ne znaju kako joj to omogućiti. Međutim, što ona više zna, više ga može naučiti.  

5. Ne žele biti sav vaš svijet  

Muškarci naime cijene neovisne žene kojima se cijeli život ne vrti samo oko veze. Iz istog razloga i oni gledaju porno filmove i samozadovoljavaju se. Zato je muškarcima potpuno prirodno da njihove partnerice imaju i nezavisan seksualni život.

6. Znaju da su nezamjenjivi

Iako žene uvijek mogu postići vrhunac zahvaljujući vibratoru, vibrator je naravno nikad ne može privući. Štoviše, da su vibratori bolji, muškarci bi odavno bili zaboravljeni.

15.11.2011. 11:08:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh