Seks
DA?

Muškarci baš i ne vole lake žene

objavljeno prije 12 godina

Nove su veze uvijek oprezne na početku, no muškarci i žene im, kako dobro znamo, različito pristupaju. Prvo pitanje koje si uvijek postavljamo pri ulasku u novu vezu je vrijeme kad će… više »

SAVJET

Ne žurite sa seksom, imat ćete bolje veze

objavljeno prije 12 godina

Prvi seks je pitanje na koje je teško dati pametan odgovor, no studija Sveučilišta Texas pokazala je da ljudi koji čekaju sa seksom u tinejdžerskim godinama i gube nevinost u… više »

NA BRZAKA ...

Seks na jednu noć može dovesti do veze

objavljeno prije 12 godina

Znate i sami kako to ide, kad muškarac spava sa ženom na prvom spoju, on je frajer, a kad to ona napravi, ona je ... laka žena. No, istraživanje Sveučilišta Chicago pokazalo je… više »

MMM, DRAGI ...

Kako najbolje uzbuditi ženu

objavljeno prije 12 godina

Istraživanje provedeno na preko tisuću žena i muškaraca dalo je neke odgovore koji bi moglo dobro doći muškarcima koji nisu baš sigurni kako je najbolje uzbuditi ženu i… više »

OBDARENOST

Ženama je veličina važna

objavljeno prije 12 godina

Priče o tome kako veličina nije važna ipak su samo urbane legende i nade "malih, ali tehničara", barem što se tiče žena koje doživljavaju vaginalne orgazme. Njima je veličina… više »

BEZ HIHOTANJA, MOLIM

8 činjenica o orgazmu koje sigurno niste znali

objavljeno prije 12 godina

Čak i nakon što smo već debelo zašli u 21. stoljeće, orgazam je još uvijek jedna od onih stvari koja nam službeno izaziva nelagodu kad se kao tema pokrene u… više »

PAŽNJA! :)

Pogreške koje muškarci rade u krevetu

objavljeno prije 12 godina

Ponekad je muškarcima teško objasniti zašto žene, naizgled, ne žele seks uvijek kad i oni. Zahvaljujući portalu AskMen, muškarci su dobili odgovore na neka pitanja… više »

IGRE U KREVETU

Jesen je prava sezona seksa

objavljeno prije 12 godina

Ma koliko mi tijekom ljeta bili bombardirani seksualnim ponašanjem na Zrću i sličnim destinacijama, prava sezona seksa zapravo je jesen, kažu znanstvenici.  Naime, tijekom jeseni… više »

ALI NE SA ŠEFOM

Seksom do boljeg posla

objavljeno prije 12 godina

Uz sve moguće prednosti koje seks nosi sa sobom dodana je i još jedna- napredak u karijeri. Onlina istraživanje stranice LELO je donijelo pet glavnih razloga zašto je seks važan… više »

WOW :)

Žene mogu doživjeti 11 vrsta orgazama

objavljeno prije 12 godina

Kako tvrdi psihologinja Marine Balfour, osim za užitak orgazam služi i za poboljšanje općeg stanja organizma, a pritom i povećava toleranciju na bol za čak 107 posto, što znači… više »

SEKSUALNA DUHOVNOST

Do orgazma je moguće doći uz pomoć misli

objavljeno prije 12 godina

Barbara Carrellas je američka spisateljica, seksualna terapeutkinja, predavačica i motivatorica, voditeljica radionica i tečajeva i kazališna umjetnica koja već dvadeset godina tvrdi… više »

MITOVI

Najčešće zablude o seksu

objavljeno prije 12 godina

Internet, bapske i birtaške priče puni su savjeta i "istina" o seksu kojih bi se "trebalo pridržavati". Kako je većina toga čista glupost, navest ćemo najčešće mitove i legende… više »

PROTURJEČNE REAKCIJE

Zašto su muškarci i žene s različitih planeta?

objavljeno prije 12 godina

No, ženska fizička reakcija na privlačnog muškarca teže je predvidiva, tvrde znanstvenici. Otkrili su da, dok muško tijelo uvijek reagira uzbuđenjem na privlačnu pripadnicu… više »

LIBIDO

Žene koje vole riskirati željnije su seksa

objavljeno prije 12 godina

Istraživanja su pokazala da žene koje puno riskiraju imaju neobično visoku razinu hormona testosterona. Kod oba spola taj hormon povećava seksualnu želju. Povećana razina hormona testosterona… više »

FULBRIGHT SAVJETUJE

Zabrane u seksu - što nije pametno raditi

objavljeno prije 12 godina

Spisateljica, seksologinja i TV zvijezda Yvonne K. Fulbright u jednoj od svojih devet knjiga govori o stvarima koje bi tijekom i u kontekstu seksa svatko trebao izbjegavati. Isječke iz njenih… više »

skrolaj na vrh