« Seks
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
IGRE U KREVETU

Jesen je prava sezona seksa

Jesen podiže razinu testosterona muškarcima i estrogena ženama, što je čini idealnim godišnjim dobom za igre u krevetu

Najbolji je jesenski seks
Najbolji je jesenski seks (Dreamstime)
Više o

seks

,

estrogen

,

seksualne poze

,

testosteron

,

jesen

,

najbolji seks

Ma koliko mi tijekom ljeta bili bombardirani seksualnim ponašanjem na Zrću i sličnim destinacijama, prava sezona seksa zapravo je jesen, kažu znanstvenici. 

Naime, tijekom jeseni podiže se razina estrogena kod žena i testosterona kod muškaraca što nas čini puno raspoloženijim za seks nego u ostalo doba godine. Uz to, jesen donosi veće gužve na poslu i zaposlenost, koja je također dobar partner u borbi protiv depresije, kao i seks uostalom. 

Kako pronaći pravu ravnotežu između odmora i zaposlenosti i slobodnog vremena za vruće igre u krevetu, donosi Business Insider navodeći razloga za odličan jesenski seks.

Za početak, odjeća je još uvijek relativno lagana, što olakšava spontanost i brzinu skidanja, a a kako ima hladnijih dana, ako niste uključili grijanje seks će vam pomoći pri zagrijavanju. Pića poput toplog cidera od jabuke odličan su afrodizijak, pa ga toplo preporučuju.

Seks u prirodi kao da niste ni probali ako se niste povaljali po šarenom jesenskom lišću, a inspiraciju bi mogli dobiti zbog jesenske odjeće koja skriva nedostatke pa će vam više ljudi postati seksi nego ljeti. 

Manje vrućine čine jesenski seks ugodnijim od ljetnoga, a kako ranije pada mrak, ranije se možete i ubaciti među plahte, a pomaže i činjenica da se ujutro kasnije diže sunce.

Jesenske će vas kiše natjerati da više vremena provodite u kući, što vam automatski daje više vremena i inspiracije za seks, pokušajte recimo seks pod maskama za Noć vještica.

Blagdani se polako približavaju, a liniju ćete najbolje srediti i pripremiti se za sezonu prejedanja dobrim seksom.

Ako vas sve ovo ne uvjeri da je jesenski seks prava stvar za vas, stvarno ne znamo što još možemo predložiti ...

07.10.2012. 10:22:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Posao kod kuće
    01.11.2012. 18:15
    Jesen je hladna, u tuzi su kiše ona voli pored vatre poljubiti se tiše.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh