« Seks
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
NA BRZAKA ...

Seks na jednu noć može dovesti do veze

Bez obzira jeste li se seksali na prvom spoju ili ne, imate jednake šanse za uspješnu vezu u oba slučaja

Seksu na prvom spoju ništa ne fali :)
Seksu na prvom spoju ništa ne fali :) (Shutterstock)
Više o

brak

,

seks

,

veza

,

seks za jednu noć

,

ozbiljna veza

Znate i sami kako to ide, kad muškarac spava sa ženom na prvom spoju, on je frajer, a kad to ona napravi, ona je ... laka žena. No, istraživanje Sveučilišta Chicago pokazalo je da seks za jednu noć ne mora biti ubojica ljubavi i romantike. 

Naime, ljudi koji su spavali već na prvom spoju imaju jednake šanse biti u vezi kao i oni koji su počeli vezu polako i pričekali sa seksom dok se nisu bolje upoznali.

Prema ljubavnoj savjetnici Tracey Cox, autorici knjige Supersex, seks na samom početku ne mora predstavljati prepreku za vezu, no u nekim je okolnostima ipak loš početak.

Ako odmah počnemo sa seksom, lišeni smo objektivnosti i nerealno procjenjujemo osobu koju smo tek upoznali, jer ne možemo vezu vratiti na sam početak i usporiti je dok se ne upoznamo bolje. 

Sve u svemu, ako je kemija dovoljno jaka, seks na prvom spoju neće pokvariti stvar i veza će se nastaviti s jednakim šansama da uspije kao i sporija varijanta, no trebat će nam veća doza realnosti kako bismo ustanovili je li ta osoba za nas.

18.10.2012. 22:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh