« Seks
objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci
PAŽNJA! :)

Pogreške koje muškarci rade u krevetu

Muškarci često misle da je dovoljno samo biti napaljen da bi se isto raspoloženje prenijelo na ženu

Kako poslušati signale koje žena šalje
Kako poslušati signale koje žena šalje (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

seksualno uzbuđenje

,

predigra

,

raspoloženje

Ponekad je muškarcima teško objasniti zašto žene, naizgled, ne žele seks uvijek kad i oni. Zahvaljujući portalu AskMen, muškarci su dobili odgovore na neka pitanja koja ih muče, ili bi ih barem trebala mučiti ako ne shvaćaju žensku stranu seksa.

Za početak, osnovni problem je čitanje signala koje žene šalju. Jesu zbunjujući, sigurno, no ako obratite dovoljno pažnje, shvatit ćete. Primjerice, pomislite da su vam sva vrata otvorena, krenete punom brzinom kad najednom udarite u zid odbijanja, ili ste sigurni da nema šanse, a zapravo žena žudi za seksom. Pokušajte zapamtiti male signale kad ih uočite kako bi bili sigurni da radite pravu stvar.

Predigra je za neke zastrašujuća riječ, za druge misterija, a za prave majstore najbolji dio u kojem se mogu pokazati, a zauzvrat dobiti seks koji će dugo pamtiti. Idemo pokušati automobilskim riječnikom - muškarci rade kao benzinci s turbo pogonom, žene je bolje shvatiti kao dizelaša bez turba i tako se ponašati. Tko je shvatio, profitirat će prvom prilikom.

Mnogi muškarci misle da je dovoljno da imaju, jel', ono među nogama i da je to dovoljno da budu privlačni. E, nije. Ako žene mogu trošiti toliko vremena da bi bile lijepe sebi i vama, i vi bi se trebali barem malo potruditi i održavati i intimne i ostale dijelove tijela u idealnom stanju čistoće i izgleda.

Za kraj, nemojte glumiti mutavog bika. Da, dobro ste pročitali, i ženama je jako važno čuti od vas rade li ono što rade dobro. Kako se vi tijekom seksa povodite za ženskim uzdasima i stenjanjem, tako rade i one. Nećete biti ništa manje muškarac ako se jasno čuje da vam je lijepo.

07.10.2012. 22:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh