Ostali sportovi nema prethodne stranice
NAVIJAJTE

Podržite hrvatsku Davis Cup reprezentaciju i na Viberu

objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci

Uživajte ponovno u uzbudljivom svijetu tenisa jer će ovogodišnje finale Davis Cupa by Rakuten pružiti mnogo više zabave i mogućnosti od prethodnih izdanja. Za sve one… više »

FORMULA 1

Hamilton pobijedio u Imoli

objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci

U prvoj utrci Formule 1 nakon 14 godina u Imoli, Hamilton je slavio ispred momčadskog kolege Finca Valtterija Bottasa, dok je treći bio Australac Daniel Ricciardo u Renaultu.… više »

NAJAVE

Avantura života HIGHLANDER od 2020. u tri države

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Avantura života, poznata pod nazivom, HIGHLANDER ultimativno je planinarsko iskustvo koje je prije tri godine započelo u Hrvatskoj, točnije na mitskoj planini Velebit. Od iduće godine… više »

FORMULA 1

Kalendar utrka Formule 1 za 2020. godinu

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Međunarodna automobilistička federacija (FIA) objavila je službeni kalendar utrka Formule 1 za 2020. sezonu. U sezoni 2020. Formula 1 vozit će se 22 utrke, jedna više u odnosu… više »

COOL

Svijet je bogatiji za 160 Highlandera

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

U srijedu, 19. rujna, završio je treći Highlander Velebit. Od ukupno 200 sudionika koji su se i odvažili krenuti u ovu jedinstvenu avanturu života do samoga Finisha, udaljenog 104… više »

UTRKA

Startao Highlander Velebit 2019

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

U subotu, 14. rujna, startao je Highlander Velebit. Ultimativno planinarsko iskustvo, poznatije kao avantura života, započelo je na Zavižanu u 10 sati uz poznate zvuke zvona s kapelice sv.… više »

PRIJAVITE SE!

Ston je spreman za maraton sa zrnom soli!

objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci

Danas je u vijećnici Općine Ston predstavljen program ovogodišnjeg Ston Wall Marathona i Zero Waste Blue projekt. Program i projekt su predstavili predsjednik udruge Biseri Hrvatske… više »

BRAVO

Sandra i Sara blistale na Hanžeku

objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci

Sandra je nakon dva dobra hica u drugoj i trećoj seriji (64.75 i 64.59) pitanje pobjednice riješila s odličnih 67.78 u petoj seriji i izazvala erupciju oduševljenja u publici.… više »

BRAVO

Stipe Miočić nokautirao Cormiera

objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci

Stipe Miočić vratio je pojas prvaka UFC-a nokautom u četvrtoj rundi borbe protiv Daniela Cormiera. Iako je Cormier dominirao u prve dvije runde, Miočić je u trećoj dao naznake da ima recept… više »

USPJEH

Andrej Vištica drugi na Embrunman utrci

objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci

Embrunman je, po mnogima, najteži dugi triatlon na svijetu, a osim po tradiciji poznat je i po zahtjevnosti. Biciklistička staza se sastoji od 3800 m vertikalnog uspona na 188 km, penje se… više »

SAZNAJEMO

Naš najbolji triatlonac Andrej Vištica novi je ambasador Jamnice ProSport

objavljeno prije 4 godine i 9 mjeseci

Potaknuti izvrsnim uspjehom i sve boljim rezultatima koje iz godine u godinu ostvaruje na globalnoj razini, Jamnica ProSport je za svog novog brend ambasadora odabrala Andreja Višticu.… više »

FORMULA 1

Verstappen osvojio VN Njemačke

objavljeno prije 4 godine i 9 mjeseci

Nizozemski vozač Max Verstappen (Red Bull - Honda) postao je pobjednikom Velike nagrade Njemačke, 11. utrke ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva formule 1, koju su obilježila brojna… više »

BRAVO

Ivan Dodig osvojio Wimbledon!

objavljeno prije 4 godine i 10 mjeseci

Ivan Dodig osvojio je Wimbledon u konkurenciji mješovitih parova s partnericom Latishom Chan, nakon što su pred tek malo više od mjesec dana obranili naslov u Roland… više »

FORMULA 1

Valtteri Bottas pobjednik VN Azerbajdžana

objavljeno prije 5 godina

Valtteri Bottas u bolidu Mercedesa pobjednik je četvrte utrke Svjetskog prvenstva formule 1 vožene u nedjelju na stazi u Bakuu za Veliku nagradu Azerbejdžana. Bottas je pobjedom preuzeo i… više »

OPAKO :)

Sportske legende na šestom Falkensteiner Punta Skala triatlonu

objavljeno prije 5 godina

Ivica Kostelić plivat će u štafeti na svom prvom triatlonu, a jaka konkurencija bit će mu štafetna trojka pod imenom Austrijske legende, koju čine skijaši Reinfried… više »

skrolaj na vrh