Ostali sportovi
EUROSPORT

Počinje svjetsko prvenstvo u snookeru

objavljeno prije 7 godina

Vladari zelenih stolova vraćaju se na ekrane Eurosporta, jer 15. travnja počinje najznačajniji događaj u snoookeraškom kalendaru - Svjetsko prvenstvo u snookeru (Betfred World… više »

FORMULA 1

Lewis Hamilton osvojio VN Kine u Šangaju

objavljeno prije 7 godina

Lewis Hamilton pobijedio je na Velikoj nagradi Kine u Šangaju i ostvario svoju prvu pobjedu u novoj sezoni Formule 1. Vodio je od početka do kraja utrke i završio ispred… više »

EUROSPORT

Europsko prvenstvo u dizanju utega pratite na Eurosportu

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Split je ove godine od 1-8. travnja domaćin Europskog prvenstva u dizanju utega. Preko 700 natjecatelja i natjecateljica dolazi u Split, a među njima će se natjecati i 15 hrvatskih… više »

FORMULA 1

Sebastial Vettel pobjedom u Australiji otvorio sezonu

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Sebastian Vettel je pobijedio na prvoj utrci nove sezone Formule 1 na Velikoj nagradi Australije i najavio da bi ova sezona mogla biti zanimljivija od zadnjih nekoliko. Drugo i treće mjesto… više »

EUROSPORT

Biciklistička sezona 2017. - najbogatija do sad na Eurosportu

objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec

Eurosport u 2017. za sve ljubitelje biciklizma nudi još više utrka, više sati prijenosa uživo, jaču lokalnu produkciju i probranu ekipu najboljih sportskih… više »

NAJAVE

Discovery i Eurosport najavili jedinstveno partnerstvo s mobilnim operaterima za Olimpijske igre

objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca

Kompanija Discovery Communications jučer je u Barceloni na Svjetskom kongresu mobilne telefonije (Mobile World Congress) predstavila jedinstveni oblik suradnje koji mobilnim operaterima pruža… više »

EUROSPORT

SUPERBIKE - početak sezone uz prijenos uživo na Eurosportu

objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca

Jubilarna 30. sezona svjetskog Superbike prvenstva počinje danas, 24. veljače. Ekipe 14 timova su se već tradicionalno okupile u Australiji, na legendarnoj stazi Phillip Island, koja je prva… više »

EUROSPORT

Finale teniskih legendi za najveću gledanost Eurosporta

objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca

Dva najveća rivala Roger Federer i Rafael Nadal susrela su se u finalu Grand Slama po prvi put nakon 2011., a Eurosportov prijenos meča je pratilo 20,7 milijuna ljubitelja sporta preko… više »

EUROSPORT

Eurosport i World Archery postigli dogovor

objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca

Eurosport će prenositi sva događanja Hyundai Archery World Cupa, uključujući finale svjetskog kupa i svjetsko prvenstvo u streličarstvu, kako na tradicionalnim tako i na digitalnim… više »

EUROSPORT

Australian Open pratite na Eurosportu

objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca

Eurosport kao vodeća sportska destinacija u 2017. prenosi sva četiri teniska Grand Slam turnira. Preko Eurosport kanala i Eurosport Playera gledatelji će moći uživati u više od 1000… više »

WTF?!

Nico Rosberg postao prvak Formule 1 i - otišao u penziju

objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci

Nico Rosberg objavio je kraj karijere niti tjedan dana nakon što je osvojio titulu svjetskog prvaka Formule 1. Na čuđenje svih, 31-godišnji Nijemac odlučio je odmah… više »

FORMULA 1

Nico Rosberg novi je svjetski prvak u Formuli 1!

objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci

Nico Rosberg postao je svjetski prvak u Formuli 1, rasplet je to nakon posljednje utrke sezone koja se vozila na stazi Yas Marina nedaleko Abu Dhabija. Rosberg je osvojenim drugim… više »

STVARNO?

Formula 1 smanjuje broj utrka?

objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci

Formula 1 ove je sezone imala rekordan broj utrka - čak 21, no to bi se uskoro moglo drastično promijeniti.  Naime, već je potvrđeno kako Malezija nakon 2018. godine neće produžiti svoj… više »

FORMULA 1

Nico Rosberg osvojio VN Japana

objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci

Nico Rosberg u subotu je osvojio treći pole position, a s tog je mjesta sigurno vozio do nove, devete pobjede u ovoj sezoni, koja mu je donijela još… više »

FORMULA 1

Daniel Ricciardo osvojio VN Malezije

objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci

Svjetski prvak Lewis Hamilton (Mercedes) na stazi u Sepangu jurio je prema 50. Grand Prixu, a onda je u 41. krugu eksplodirao motor na njegovom bolidu. Britanac je odustao te otvorio put… više »

skrolaj na vrh