Ostali sportovi
EUROSPORT

Chris Evert i John McEnroe na Eurosportu ponovno komentiraju Roland Garros

objavljeno prije 8 godina

Eurosport je objavio da se Chris Evert, nekadašnja prva tenisačica svijeta koja je 18 puta osvojila  Grand Slam i John McEnroe, sedmerostruki osvajač Grand Slam titule, vraćaju na… više »

BRAVO!

Stipe Miočić je UFC prvak!

objavljeno prije 8 godina

Stipe Miočić je UFC-ov svjetski prvak u teškoj kategoriji nakon što je u sjajnoj borbi uspio nokautirati Fabricia Werduma. Brazilac je bio željan naslova pred svojom publikom i… više »

EUROSPORT

Roland Garros uživo na Eurosportu 1 i 2

objavljeno prije 8 godina

Prošlogodišnji pobjednik Stan Wawrinka je 4. nositelj, a titulu mu neće biti lako obraniti  obzirom da su među nositeljima sva velika imena tenisa. Novak Đoko­vić,… više »

EUROSPORT

Giro d'Italia uživo na Eurosportu 1

objavljeno prije 8 godina

Ovogodišnje izdanje utrke Giro d'Italia počet će u Apeldoornu - po 12. puta u povijesti „Corsa Rosa" će startati izvan Italije, a nakon Amsterdama 2010. ovo je drugi start u… više »

FORMULA 1

Rosberg pobijedio i na VN Rusije

objavljeno prije 8 godina

Nico Rosberg je do svoje 18. pobjede u karijeri stigao nadmašivši momčadskog kolegu iz Mercedesa i aktualnog svjetskog prvaka Lewisa Hamiltona, koji se do pobjedničkog postolja… više »

SJAJNO

World Snooker Tour još deset godina na Eurosportu

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

Eurosport, World Snooker i IMG danas su objavili desetogodišnje produživanje televizijskih i digitalna prava za prijenos 18 turnira World Snooker Toura na Eurosportu i Eurosport… više »

SAZNAJEMO

Eurosport servira najbolje od tenisa u 2016

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

Eurosport obožavateljima sporta donosi ono najbolje od tenisa. Akciju s najjačih turnira, uključujući Australian i US Open, Eurosport prenosi ekskluzivno i uživo, zajedno sa odabranim ATP i… više »

EUROSPORT

Biciklistička utrka Tour of Turkey uživo na Eurosportu 1 i 2

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

I dok će Tour of Croatia započeti svoju posljednju etapu, ljubitelji biciklizma na Eurosportu će moći uživati u još jednoj uzbudljivoj utrci - Tour of Turkey koja počinje 24. travnja.… više »

FORMULA 1

Nico Rosberg osvojio VN Kine

objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec

Nico Rosberg u Mercedesu, koji je startao s pole positiona, pobjednik je VN Kine koja je u nedjelju vožena u Šangaju, ispred sunarodnjaka Sebastiena Vettela u Ferrariju i Rusa Daniila… više »

BRAVO!

Filip Mihaljević osvojio broncu na dvoranskom SPt

objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca

Filip Mihaljvić je do bronce došao u petoj seriji, a ispred njega su bili samo pobjednik Tom Walsh s najboljim rezultatom sezone u svijetu 21,78 m i Rumunj Andrei Gag sa samo dva… više »

BRAVO

Andrej Vištica drugi na Guadeloupe triatlonu unatoč padu

objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca

Utrka je startala sa 1.9km plivanja u Karipskom moru. Nakon 400m izdvojila se peteročlana grupa u kojoj je bio francuz Guillaume. Francuz je desetoplasirani sa svjetskog prvenstva na Havajima… više »

70.3

Ironman 70.3 u Dubaiju

objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca

U petak se u Dubaiju održala utrka iz Ironman 70.3 serije koja je ujedno bila prva utrka iz "Triple Crown" serije. Pobjednik sve tri utrke iz spomenute serije postaje bogatiji za milijun… više »

F!

Čak 21 utrka u novoj sezoni Formule 1

objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca

U sezoni 2016. Formula 1 vozit će rekordan broj utrka, njih čak 21. U novoj sezoni 2016. kalendar utrka Formule 1 upala je utrka u Azerbajdžanu - 6 km stazu djelomično je oblikovao arhitekt… više »

FORMULA 1

Nico Rosberg pobijedio na VN Abu Dhabija

objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci

Nico Rosberg pobjednik je VN Abu Dhabija, posljednje utrke u sezoni u kojoj je titulu obranio Lewis Hamilton, no Nijemac je u izravnim obračunima pobijedio u tri zadnje utrke sezone,… više »

FORMULA 1

Lewis Hamilton pobijedio u Austinu i osvojio naslov prvaka

objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci

Vozač Mercedesa Britanac Lewis Hamilton osvojio je svoju treću titulu svjetskog prvaka u Formuli 1 nakon što je večeras osvojio Veliku nagradu SAD-a u Austinu. Hamiltonu je u osvajanju… više »

skrolaj na vrh