« Nogomet
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
EUROPSKA LIGA

Rijeka tukla Standard, Dinamo se osramotio u Rumunjskoj

Kramarić i Moises donijeli su Rijeci nastavak nade da mogu i na proljeće biti u Europi, braća Mamić i dalje imaju najjadniju momčad europskih liga

Krama je opet napravio posao
Krama je opet napravio posao (Arhiva)
Više o

Europska liga

,

Astra Dinamo

,

Rijeka Standard

U 5. kolu Europske lige hrvatski nogometni klubovi doživjeli su polovičan uspjeh. Rijeka je na Kantridi uz odličnu igru u prvom dijelu svladala belgijski Standard 2:0, a pogotke su postigli Moises (26.) i Kramarić (34.), potonji iz jedanaesterca nakon što ga je sam izborio, uz crveni karton gostujućem braniču Arslanagiću.

Rijeka sada ima sedam bodova i nalazi se na trećem mjestu u skupini, s dva boda manje od vodećeg Feyenoorda i jednim od drugoplasirane Seville. U posljednjem kolu momčad Matjaža Keka igrat će baš protiv Španjolaca.

Dinamo, s druge strane, protiv rumunjske Astre ubilježio je novi poraz i zauzeo posljednje mjesto u skupini, s jednom pobjedom i četiri poraza.

Pogotkom Bukarija iz 50. minute Dinamo je ponovno izbačen iz Europe, a susret posljednjeg kola protiv Celtica igrat će isključivo da malo popravi zadnjim sezonama narušeni ugled.

28.11.2014. 10:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh