Muškarci
DA, DA

Muškarce privlače žene s dugim rukama

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Za razliku od uvriježenog mišljenja, muškarce na ženama ne privlače najviše duge noge ili bujne grudi. Naime, istraživanje znanstvenika sa Sveučilišta South Wales… više »

PODIVLJALI HORMONI

Muškarci nabijeni testosteronima loši su šefovi

objavljeno prije 14 godina

Visoka razina testosterona kod osoba na rukovodećim pozicijama može imati negativne posljedice na poduzeća, jer su testosteronom nabijeni menadžeri skloniji lošim poslovnim potezima,… više »

OSNOVE FUNKCIONIRANJA

Što svaki muškarac mora znati o ženskom mozgu?

objavljeno prije 14 godina

Ne postoji takva stvar poput uniseks mozga, tvrde neuropsihijatri. Pogledajte što svaki muškarac mora znati o ženskom mozgu. Žena prolazi dva puta kroz adolescenciju - nitko to… više »

PRILIKA ŽIVOTA

Snimite reklamu za Nokiu N8 s Pamelom Anderson

objavljeno prije 14 godina

Broj prodanih iPhonea u svim inačicama penje se u neslućene visine, Googleov Android polako preuzima primat operacijskog sustava pametnih telefona, a Nokia želi zadržati prvo mjesto u svijetu… više »

OPASAN TREND

Injekcijom vazelina do većeg penisa

objavljeno prije 14 godina

Muškarci koji pate od nedostatka samopouzdanja zbog veličine svog 'ponosa' često dolaze na opasne ideje. U Aziji su se tako dosjetili u penis ubrizgati vazelin i druge masti na bazi… više »

DIJAMANTNI ŽILET

Nijemci uvode revoluciju u brijanje s britvicom

objavljeno prije 14 godina

Kompanije na razvoj britvica već godinama troše velike količine novca namijenjenog za istraživanje i razvoj, ali pravih inovacija zapravo nema - sve se uglavnom svodi na povećanje… više »

KVANTITETA I KVALITETA

Kemikalija bisfenol A uzrokuje mušku neplodnost

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Novo istraživanje pokazalo je da je kemikalija bisfenol A (ili BPA) povezana s manjom kvalitetom sperme. BPA se najčešće koristi za izradu plastike ili pakiranja hrane i pića i ljudi… više »

DVA SVIJETA

Zašto veze s mlađim ženama nemaju budućnost

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Brojni muškarci sanjaju o spoju s mlađom ženom, a nije rijetkost i da napuštaju svoju dugogodišnju vezu ili brak zbog mlađe ljepotice. Između takvih partnera generacijska… više »

POVEĆAN RIZIK

Pretili muškarci ranije umiru

objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec

Istraživači su pratili 5.000 danskih vojnih obveznika između 20 i 80 godine i zaključili kako se muškarci koji su bili pretili u dobi od 20 godina suočavaju s doživotnim udvostručenjem… više »

URADI SAM

SpermCheck – test kojim sami provjeravate svoju spermu

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Jedan od sedam parova ima problema sa začećem, a većina njih pretpostavlja da je za to ''kriva'' žena. Ipak, polovica svih slučajeva neplodnosti povezuje se s lošom spermom. Srećom,… više »

LET THE MUSIC PLAY

Zatražite njen broj dok svira romantična glazba

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Želite spoj? Želite da vas drugi primijete? Vrijeme je za malo glazbene pomoći. Naime, u istraživanju koje su proveli francuski stručnjaci sa Sveučilišta Bretagne-Sud, objavljenom u… više »

SRAMEŽLJIVI I MRŠAVI

U trendu su osjećajni muškarci s raščupanom kosom

objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Vremena kada su muškarci željeli izgledati kao David Beckham su prošla - metroseksualci više nisu u modi. Dečke sa savršeno počupanim obrvama, koji od glave do… više »

prvi spoj hrana
NEPISANA PRAVILA

Kakvu poruku šaljete odabirom hrane na prvom spoju?

objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca

Možda nećete jesti već na prvom spoju, ali kad-tad ćete otići na večeru s novim partnerom, odnosno partnericom. Romantična večera pravi je klasik kada je riječ o početku veze. Vjerojatno… više »

ZA BOLJI SEKS

Izliječite impotenciju uz par udisaja

objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca

Novi uređaj nalik na inhalator za astmu mogao bi postati popularan kod muškaraca s erekcijskom disfunkcijom. Inhalator koji bi omogučio erekciju muškarcu u samo deset minuta… više »

SVAKI DESETI

I očevi pate od poslijeporođajne depresije

objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca

Nisu samo majke podložne poslijeporođajnoj depresiji, jer je novom američkom studijom ustanovljeno da isti problem zahvaća i deset posto očeva. Istraživači medicinskog fakulteta Eastern… više »

skrolaj na vrh