« Muškarci
objavljeno prije 14 godina
NEPISANA PRAVILA

Kakvu poruku šaljete odabirom hrane na prvom spoju?

Izlazak u restoran je igranje na sigurno, ali ako želite ostaviti pravi dojam, treba znati kakvu hranu odabrati

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

hrana

,

izlasci

,

ljubavni odnosi

,

šećerna trska

Možda nećete jesti već na prvom spoju, ali kad-tad ćete otići na večeru s novim partnerom, odnosno partnericom. Romantična večera pravi je klasik kada je riječ o početku veze. Vjerojatno na to niste mislili, ali upravo ono što jedete i što je na vašoj strani stola može imati velikog utjecaja na to kako će vas druga strana gledati. 

Ako želite da hrana zaista 'bude na vašoj strani', nastavite s čitanjem.

Hrana na vašoj strani - hamburger?

Ako ju na prvom spoju odvedete u restoran brze hrane, to definitivno šalje poruku da se ne radi o ozbiljnom i važnom spoju (osim ako duga strana ne inzistira da idete na brzu hranu)! Iako je hamburger najčešći izbor, ne prejedajte se - vašoj se partnerici to nikako neće svidjeti.

Hrana na vašoj strani - mlijeko?

Nepisano pravilo kaže da je hrana s dječjeg menija za vas zabranjena. Barem na prvom spoju. Iako ste za desert naručili čokoladnu tortu, nemojte si priuštiti još i uživanje u čaši hladnog mlijeka. Inače će partner/ica pomisliti da u krevet odlazite s upaljenim svjetlima i da za svaku sitnicu zivkate mamu.

Hrana na vašoj strani - sladoled od vanilije?

Između svih primamljivih delicija vi ste izabrali najobičniju kuglicu sladoleda od vanilije. Baš domišljato! Ako vašoj dragoj već do tog trena nije bilo silno dosadno, ovo će prouzročiti glasno zijevanje. Očito vam nedostaje mašte i nažalost ste to pokazali već na prvom spoju. Vaša će odabranica vjerojatno pomisliti da ste strašno dosadan čovjek.

Hrana na vašoj strani - riblji prutići?

Ako želite da hrana na vašoj strani stola bude riba, priuštite si onu svježe ulovljenu ili nešto slično, a nikako riblje štapiće. Oni, ovako i onako, nisu 'prava' riba već hrpica ribljih ostataka s masom aditiva. Osim što nisu zdrav izbor, vaša će partnerica dobiti dojam da je za stolom s malim djetetom koje se boji odrasti, a to nije nimalo seksi.

Hrana na vašoj strani - jastog?

Na prvom vam je spoju važan dojam financijske neovisnosti i hedonizma. Ako je hrana na vašem stolu jastog, upravo ćete poslati takvu poruku. Problem će nastati ako s jastogom niste vješti. U tom će slučaju vaša draga misliti da se očajnički trudite napraviti dobar dojam i da se možda čak i sramite svog, ne baš tako bajnog, stanja na računu.

Hrana na vašoj strani - salata?

Salata može biti hrana na vašoj strani u pravom smislu riječi, ali samo ako je naručite kao predjelo ili dodatak glavnom jelu. Nikako ju ne naručujte kao glavno jelo. Vaša će partnerica pomisliti da imate probleme s prekomjernom težinom ili da ste totalno ženskasti. Znajte i to da ni jedna žena ne želi muškarca koji jede manje od nje same.

Hrana na vašoj strani - juha?

Pravilo prvog spoja je i da hrana na vašoj i hrana na njezinoj strani bude količinski jednaka. Ako ona naruči predjelo naručite ga i vi. Najneugodnije je da jedan jede, a drugi ga gleda. Izbjegavajte juhu, osobito onu s rezancima. Juha je vrlo nezgodna, posebno ako želite jesti na elegantan način, a da pritom ne uprljate košulju ili opečete jezik.

Možda vam se čini da zbog svega nabrojanog odlazak u restoran i nije najbolja ideja. Ali ako se prisjetite navedenog nema razloga za brigu. Hrana na vašoj strani je sva ona s kojom se ne možete pošpricati, koja vam neće upadljivo ostati među zubima, koju znate jesti, koja pokazuje vašu originalnost i u kojoj prije svega uživate. Hrana je na bilo kojem spoju pun pogodak, samo je treba znati odabrati.

Izvor: Intimatemedicine.com.hr

05.06.2010. 21:00:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    hejho
    17.06.2010. 22:29
    hej mrak, tsst
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh