Lifestyle BODY&SOUL
ODBACITE PRTLJAGU

Emocionalni 'makeover': pretvorite negativnu energiju u pozitivnu

objavljeno prije 9 godina

Godina je počela tako kako je počela, većina je zabravila na novogodišnje odluke i ushićenje zbog tadašnjih planova je splasnulo. Kriza, manjak novca, konstantni stres… više »

TRENING I PREHRANA

Izgradite tijelo superheroja uz savjete poznatog trenera

objavljeno prije 9 godina

Sviđaju vam se mišići Ryana Reynoldsa i tijelo Scarlett Johansson? Trener slavnih Bobby Storm osoba je kojoj se javljaju hollywoodske zvijezde kada žele izgubiti kilograme i izgledati… više »

PUNA ZDRAVLJA

Superhrana: brusnica

objavljeno prije 9 godina

Brusnica je biljka koja se potvrdila kao prirodni antibiotik. Brusnica je i izvor antioksidansa, a njezini plodovi su bogati različitim zaštitnim tvarima - sadrže minerale, vitamin A,… više »

LIJEČENJE

Matične stanice su put do izlječenja teških bolesti današnjice

objavljeno prije 9 godina

Zahvaljujući brzom napretku regenerativne medicine, šećerna bolest tip I, Parkinsonova bolest, ozljede leđne moždine ili infarkt srca u skoroj će budućnosti predstavljati manju… više »

ZBOGOM SUNČANJU

Do savršene kože pomoću voća i povrća

objavljeno prije 9 godina

Voće poput dinje ili marelice, te povrće kao paprika, mrkva i špinat poboljšava izgled kože i čini izgled atraktivnijim. Znanstvenici tvrde da prelazak na zdravu prehranu može… više »

NOVA VJEŽBA

Upoznajte budokon – spoj joge i borilačkih vještina

objavljeno prije 9 godina

Budokon je nova tjelovježba koja je sve popularnija u svijetu. Pogotovo se preporuča onima koji uživaju u jogi, ali žele i malo više adrenalina. Budokon je duhovna ritmična vježba koja… više »

LETARGIJA

Podnevni umor - uzroci i rješenja

objavljeno prije 9 godina

Ta je situacija poznata gotovo svakome čovjeku - ručali ste i odjednom nastupa osjećaj sličan dosadi, vrijeme postaje nekako sporije, sunce je upeklo, tek je pola dana i najradije biste bili… više »

DA I NE

Pravila kojih se trebate držati tijekom vježbanja

objavljeno prije 9 godina

Dečki iz londonske klinike za tijelo 'Bodyism' su odgovorni za savršenu formu niza slavnih osoba. Što mislite, zašto 'The Body' - Elle Macpherson izgleda tako kako… više »

SUVIŠNI SLOJEVI

Kako pravilno njegovati kožu vrata

objavljeno prije 9 godina

Mnogo više pažnje posvećujemo svome licu, a kožu vrata zapravo ne možemo vidjeti, pa svoj vrat vrlo često zanemarujemo i tijekom zime ga držimo pod debelim slojevima odjeće i… više »

SVAKI DAN

Superhrana: limun

objavljeno prije 9 godina

Poznat po svom oštrom i osvježavajućem okusu, limun je izvrstan dodatak zdravoj prehrani, i to svakog dana. Možete ga pomiješati s vrućom vodom i dobit ćete odličan napitak za… više »

MASAŽNO ULJE

Ulje narančinih cvjetova uklanja strije

objavljeno prije 9 godina

Prava je noćna mora je imati strije koje se ženama uglavnom javljaju kod naglog debljanja i tijekom trudnoće, dok ih muškarci dobivaju od naglog povećanja mišića ili kilograma.… više »

SVAKAKO IZBJEGAVATI

Loše navike koje utječu na vaš izgled

objavljeno prije 9 godina

Pijenje previše diuretika - poznato vam je da se treba piti 8 čaša vode dnevno. No ako umjesto toga popijete nekoliko diuretika, nećete učiniti dobro za svoj izgled. Diuretici… više »

KAO SAMURAJI

Skidajte kilograme uz pomoć sablje

objavljeno prije 9 godina

U feudalnom Japanu sablja je bila rezervirana za samuraje koji su sjekli neprijatelje, dok danas služi za skidanje suvišnih kilograma i uklanjanje stresa, prema novom konceptu… više »

CHERRY BOOST

Superhrana: Acerola višnje

objavljeno prije 9 godina

Višnja Acerola jedno je od voća koje sadrži najviše razine vitamina C - u odnosu na limun sadrži čak 20 puta veću količinu ovog vitamina, što je čini ultimativnom ljetnom… više »

KORPORATIVNA MODA

Saznajte što vam šef misli o frizuri

objavljeno prije 9 godina

Situacija - upravo ste izašle iz frizerskog salona (u kojem ste ostavile dobar komad plaće) i osjećate se lijepima i zadovoljnima. Ali što ako novi izgled kose nije po volji… više »

skrolaj na vrh